CityVisionMagazine

BLACKPINK, trupa de fete care a spart toate recordurile online, vine la Cinema City

BLACKPINK, cea mai cunoscută trupă  K-Pop de fete din lume, sărbătorește cea de-a 5-a aniversare de la debut, prin lansarea BLACKPINK THE MOVIE,  ce poate fi văzut doar pe 4 și 8 august, la Cinema City.

Cele mai bune filme au nevoie de cel mai bun loc să vezi un film, iarsala de cinema 4DX de la Cinema City este pregătită pentru fanii celebrei trupe. Astfel, tehnologia revoluționară a sălii,  cu scaunele high – tech  mobile, cu mișcări fluide și dinamice și soluțiile ambientale de ultimă oră (vânt, ceață, fulgere, ninsoare, arome) permite spectatorilor să se bucure de o experiență cinematografică extremă plină de efecte speciale și să fie parte din film.

Filmul BLACKPINK THE MOVIE, un docu-concert despre grupul de fete îndrăgit la nivel mondial este, de asemenea, un cadou special pentru BLINK – cum este cunoscut fan-clubul BLACKPINK – pentru a-și reaminti de momentele frumoase.

https://youtu.be/keql0GlCqPo – trailer BLACKPINK: THE MOVIE

Trupa BLACKPINK a doborât numeroase recorduri online de-a lungul carierei. Videoclipurile „Kill This Love” (2019) și „How You Like That” (2020), au spart toate topurile, devenind pe rând, cel mai urmărit videoclip în 24 de ore de la lansare, intrând in Cartea Recordurilor.

https://www.youtube.com/watch?v=2S24-y0Ij3Y – Kill This Love

https://www.youtube.com/watch?v=ioNng23DkIM – How you Like That

BLACKPINK este, de asemenea, prima trupă cu patru videoclipuri ce au strâns fiecare câte 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar în prezent este cea mai urmărită trupă de fete de pe Spotify și cu cei mai mulți abonați pe Youtube.

Proiecțiile speciale BLACKPINK au loc pe 4 și 8 august atât în  în format 4DX în 5 orașe –  București (Mega Mall), Brăila, Cluj (Iulius Mall), Constanta Park, Timișoara (Shopping City), iar în format 2D în 23 de cinematografe Cinema City din 20 de orașe.

Biletele se pot rezerva/cumpăra online accesând https://www.cinemacity.ro/films/blackpinkfilmul/4473s2r#/buy-tickets-by-film?for-movie=4473s2r&view-mode=list