CityVisionMagazine

Horoscop săptămânal 2 – 8 august 2021, cu astrologul Mădălina Manole

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole, iar previziunile sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Horoscop săptămânal Berbec: 2 – 8 august2021

Cheful de distracție este mare, dar în egală măsură și responsabilitățile profesionale, așa că va trebui să faci un efort să îmbini utilul cu plăcutul, iar ca lucrurile să-ți iasă conform cu dorința ta, va trebui să urmezi un program strict de la care să nu te abați. Posibil ca în primele zile ale săptămânii să te simți lipsit de entuziasm și chiar posomorât. Sentimental, se întrevăd schimbări și în ciuda unor limitări pe care le resimți sau a unor blocaje în comunicarea cu partenerul, poți încerca să petreci mai mult timp alături de acesta și să vă redescoperiți. Abordează relația voastră diferit de cum ai făcut până acum. Dacă ești singur, s-ar putea să te simți atras de o persoană diferită, cu un stil de viață total diferit decât al tău.  

Horoscop săptămânal Taur: 2 – 8 august2021

Este o perioadă cu destul de multe provocări care vin din zona familiei și a locuinței. S-ar putea să apară discuții tensionate și mai greu de gestionat cu cei dragi și să fii nevoit să te ocupi de casă, mai ales de unele reparații apărute pe nepusă masă sau să începi o renovare. Poate fi vorba și de o mutare care să aducă stres și agitație. În primele zile ale săptămânii ai putea trăi cu sentimentul că ești singur, că cei dragi nu te înțeleg și nu-ți sunt alături. Evită să faci cheltuieli prea mari pentru că banii pot fi o problemă în perioada următoare. În schimb, din punct de vedere sentimental, viața ta poate lua o întorsătură plăcută și chiar s-ar putea să fii atras de o persoană nonconformistă, care nu se încadrează în tiparele tale relaționale.

Horoscop săptămânal Gemeni: 2 – 8 august2021

Mercur, guvernatorul tău, se va afla în aspecte tensionate săptămâna aceasta, iar tu vei resimți din plin acest aspect. S-ar putea să fii deosebit de conflictual, deloc deschis compromisului și dialogului și să devii mai rigid în gândire. Nu-ți stă în fire să taci, însă s-ar putea ca în primele zile să preferi tăcerea, dar cu condiția de a nu dezvolta frustrări interioare. Ai mai multă grijă la tot ce ține de acte, documente și fii prudent la deplasări pentru a evita amenzile. Totodată, nu te certa cu ceilalți pentru a nu te trezi cu o reclamație. Sentimental, ceva nou, inedit poate să apară în viața ta.

Horoscop săptămânal Rac: 2 – 8 august2021

Săptămâna aceasta cea mai mare atenție și energie o canalizezi către sectorul financiar. S-ar putea să ai parte de fel și fel de discuții pe tema banilor și a cheltuielilor și ar fi bine să nu te bazezi prea mult pe o sumă care trebuie să-ți vină, mai ales să nu cheltui în contul acesteia, pentru că s-ar putea să întârzie. De asemenea, pot apărea discuții salariale inconfortabile și situații neprevăzute care să te forțeze să scoți bani din buzunar și asta să te irite peste măsură, mai ales dacă banii erau programați pentru altceva. În schimb, poți fi foarte stimulat să scoți bani folosindu-te de abilitățile tale native sau valorificându-ți un talent.

Horoscop săptămânal Leu: 2 – 8 august2021

Săptămâna aceasta ești iar în lumina reflectoarelor, doar că de această dată nu-ți va fi pe plac decorul. Poți avea impresia că ceilalți nu te lasă să te afirmi la adevărata valoare, că cineva îți îngrădește dreptul de exprimare, iar acest aspect poate fi valabil și în relația de cuplu, unde percepi partenerul ca fiind mult prea rece și rigid. Ești agitat și fie spui lucurilor pe nume mult prea direct și fără să te gândești la consecințe, fie alegi să taci și să te frămânți pe interior. Profesional ești pe punctul de a lua o decizie radicală, de a face o schimbare importantă. În weekend, zodia ta este gazda unui moment de Lună Nouă, moment care poate aduce schimbări în viața ta personală, poți începe să scrii un nou capitol, dar ține cont că trebuie să ai răbdare și să faci pași mici și siguri. Atenție mai multă și la nivelul de energie, care poate fi scăzut, deci odihnește-te corespunzător.

Horoscop săptămânal Fecioară: 2 – 8 august2021

Mercur, guvernatorul tău, se va afla întreaga săptămână în aspecte tensionate, iar tu vei resimți contextul ca o stare de agitație la nivel mental. O serie de frustrări interioare, de frământări și temeri, pot ieși la suprafață acum. Amintirile îți aduc stări anxioase, iar discuțiile și contextele care vizează sănătatea te demobilizează. Odihnește-te mai mult și apelează la terapii complementare de relaxare mentală. De asemenea, este o perioadă bună să faci o schimbare de look și să te preocupi mai mult de felul în care arăți.

Horoscop săptămânal Balanță: 2 – 8 august2021

Evită pe cât posibil să intri în relații ascunse sau în relații cu persoane care nu sunt de încredere, care ascund ceva sau care sunt implicate, la rândul lor, în alte relații, indiferent că acestea îți promit marea cu sarea. Ești ca un magnet pentru persoanele toxice și ar trebui ca asta să-ți dea de gândit și să te preocupi de interiorul tău, de ceva din trecut rămas nevindecat. În cuplu poți afla secrete despre partener și poți descoperi dedesupturi ale relației la care nu te-ai fi așteptat. Nu acorda încredere oamenilor nou cunoscuți și dacă ești implicat în proiecte de grup sau online, de media, nu face orice pentru a câștiga popularitatea și nici nu te baza pe sprijinul prietenilor sau asociaților.

Horoscop săptămânal Scorpion: 2 – 8 august2021

Dacă ceva te interesează în mod deosebit în această săptămână, atunci este vorba de cariera ta. Sunt posibile tensiuni cu superiorii și senzația ta că ești ținut pe loc, că nu ești lăsat să te afirmi sau să avansezi poate fi pregnantă, motiv pentru care unii Scorpioni chiar se gândesc la o schimbare radicală de direcție profesioanlă. Trebuie să ai răbdare și să faci pași mici și siguri pentru a-ți atinge un obiectiv, timp în care nu trebuie să neglijezi nici familia și responsabilitățile gospodăreti, pentru că cei dragi îți pot face reproșuri. În cuplu vino cu ceva nou, inedit pentru a alunga monotonia. Cei singuri pot fi atrași în mod neașteptat de o persoană din anturaj sau din mediul online.

Horoscop săptămânal Săgetător: 2 – 8 august2021

Poți fi mai conflictual cu partenerul de viață și poți analiza pe toate părțile relația în care te afli, dar nu te grăbi să iei decizii radicale. Poate fi o perioadă bună pentru a-ți îmbunătăți imaginea profesională, poți adopta noi strategii de atingerea  unor obiective, iar nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum. În schimb, dacă vrei să pleci într-o călătorie, lucrurile ar putea fi întârziate și s-ar putea să dai de tot soiul de obstacole la drum.

Horoscop săptămânal Capricorn: 2 – 8 august2021

Vei resimți tranzitele planetare ale acestei săptămâni pe mai multe direcții. O serie de traume emoționale, atașamente materiale sau pierderi trăite se pot reactiva și-ți pot aduce suferință, însă totodată este și un moment de conștientizare, în care poți realiza că trebuie să ai mai multă încredere în tine și să mergi înainte fără a te mai uita în spate. Pe de altă parte, poți resimți niște limitării fnanciare deloc plăcute, mai ales dacă ai de făcut o plată substanțială sau ai de returnat o datorie. Nu este o perioadă a cheltuielilor, cât mai degrabă a economiilor. Sentimental, s-ar putea să fii atras de o persoană nonconformistă, atipică, dar cu care să observi că ai foarte multe în comun, în special la nive de ideologii și principii de viață.

Horoscop săptămânal Vărsător: 2 – 8 august2021

Săptămâna aceasta poate aduce tensiuni serioase în viața de cuplu și s-ar putea să analizezi pe toate părțile relația în care te afli. Dat fiind că în acest sector se petrece și Luna Nouă, nu este deloc exclus să iei decizii radicale, fie legate de oficializare, fie de încheiere. Totuși, este posibil ca ce decizi acum, planul pe care ți-l faci, să sufere pe parcurs schimbări. Discută cu partenerul sau cu asociații dacă ai impresia că nu ești apreciat pentru ceea ce reprezinți în viața lor. Dacă ai de negociat un contract, ai grijă că devii prea rigid, autoritar și deloc dispus la găsirea unei căi de mijloc.

Horoscop săptămânal Pești: 2 – 8 august2021

Săptămâna aceasta trebuie să te odihnești mai mult. Ai munci exagerat în ultima perioadă și pot să apară urmările. În primul rând, stresul este mare, iar agitația mentală combinată cu oboseala îți vor scădea randamentul la locul de muncă, astfel că dacă vei sta peste program nu vei face altceva decât să te suprasoliciți suplimentar, iar treburile să rămână nerezolvate. Nu sunt excluse nici tensiunile cu colegii și subalternii. Este cea mai bună perioadă să iei decizii importante legate de stil de viață, de program, de rutina zilnică și să te preocupi mai mult de sănătatea ta. Sentimental, poți să-ți îmbunătățești relația prin dialog sincer și mai ales dacă vei acorda timp activităților în doi. Cei singuri pot fi atrași de o nouă persoană, pot flirta și cuceri cu mai multă îndrăzneală.

Facebook/Instagram: madalina.manole.astrolog