CityVisionMagazine

Ronaldo Deaconu e senzație în fotbal, dar Echipa Națională vrea jucători de Liga 2. Fanii Gazului îl cer pe Ronaldo: „Naționala pilelor și prieteniilor?”

Ronaldo Deaconu este, fără doar și poate, o senzație în fotbal la momentul actual, însă pare că nu e văzut de „cine trebuie”. Fotbalist puternic din Liga 1, cu 11 goluri și 11 pase decisive în sezonul 2020/2021, nu este ales de Echipa Națională, ba mai mult este lăsat în spate pentru jucători din Liga 2.

Drumul către succes l-a pavat cu ore întregi de muncă și mai mult decât atât, cu ore multe pe drumuri, însă pe teren nici măcar oboseala nu și-a spus cuvântul pentru că după doar 10 minute, Ronaldo Deaconu a înscris un gol frumos, pe care, din nou ne întrebăm, oare nu l-a văzut „cine trebuie”?

Suporterii au scris: „Deși drumul de la Tokyo spre Mediaș are o distanță de aproximativ 9000 km, ajungând în România în ziua meciului, Ronaldo Deaconu a trimis o solicitare clubului prin care declară că dorește să facă parte din lot pentru meciul din seara aceasta, iar Mihai Teja l-a inclus pe lista de rezerve. Fusul orar și distanța nu ne poate opri atunci când ne dorim ceva cu adevărat”.

În detrimentul jucătorilor din Liga 2, „olimpicul” Ronaldo Deaconu (24 de ani), cel mai productiv jucător din lotul dus de Mirel Rădoi (40) la Tokyo, este lăsat în spate, deși a dovedit că este nu bun, ci foarte bun, iar în el zace un campion adevărat.

Nu doar odată a demonstrat că merită să fie adus în față, ci de mai multe ori! Acesta și-a făcut și propria sală de sport acasă, așa cum am mai scris anterior, pentru a nu sta prea departe de antrenamente.

Oare nu merita un jucător atât de puternic și de focusat să fie băgat pe teren să joace mai mult de 10 minute? Oare nu performanța ar trebui să fie cea care decide pe teren?

Mijlocșul nu a prins nici măcar banca de rezerve în primele două meciuri ale României olimpice din Japonia.

Situația i-a scandalizat pe suporterii echipei din Mediaș, care, într-o postare intitulată „Naționala pilelor și prieteniilor?”, se întreabă cum de „cel mai bun jucător al nostru nu face din nou parte din lot?”

Suporterii au mai scris: „Fotbalul nostru…locul unde dacă n-ai tatuaje, freze și un impresar ‘șmecher’, ești dat la o parte. Asta se poate spune după ce Ronaldo Deaconu nu a intrat în planurile lui Mirel Rădoi și Nicolae Dică la Jocurile Olimpice, pentru faptul că nu era pregătit fizic, însă rapoartele de la antrenamente ne spun altceva. Însă asta nu e tot, doi dintre colegii de la națională, care unul a și retrogradat în liga secundă, l-au luat la mișto pe jucătorul nostrum”.

Se cere dreptate pentru Ronaldo Deaconu!