CityVisionMagazine

Horoscop săptămânal 26 iulie – 1 august 2021, cu astrologul Mădălina Manole

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole, iar previziunile sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Horoscop săptămânal Berbec: 26 iulie – 1 august2021

Săptămâna aceasta, Marte, guvernatorul tău, părăsește Leul și intră în zodia Fecioară, aspect pe care-l vei resimți din plin la nivel energetic. Vei lăsa deoparte entuziasmul ultimei perioade și te vei axa mai mult pe muncă, mai ales pe proiecte de grup sau online pe care vrei să le duci la succes. Chiar dacă vei depune un efort mai mare, rezultatele nu vor întârzia să apară, mai ales că acum vei fi mai atent la detalii. Încearcă să ai grijă la comunicare pentru că te poate lua gura pe dinainte și dacă vei face promisiuni mărețe, va trebui să te și ții de ele.

Horoscop săptămânal Taur: 26 iulie – 1 august2021

Marte, planeta care îți guvernează relațiile, i se alătură săptămâna aceasta lui Venus, guvernatoarea ta, în sectorul sentimental. Ei bine, iată cadrul perfect în care romantismul și iubirea se îmbină perfect. Asta înseamnă că ești mult mai dornic de afecțiune, mai dornic să te apropii de persoana iubită sau să cucerești pe cineva. Da, te poți îndrăgosti acum sau te poți reîndrăgosti de partener. Cum vorbim de zodia Fecioară, Marte și Venus au o energie mai serioasă, mai sobră, astfel că detaliile și planificarea sunt cele care dau culoare vieții tale sentimentale. Pe de altă parte, sectorul profesional revine în atenția ta și ești din ce în ce mai hotărât fie să-ți schimbi cariera, fie să-ți atingi niște obiective.

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 iulie – 1 august2021

Săptămâna aceasta va trebui să depui un efort mai mare pentru a stabili un echilibru între viața personală și cea profesională, între carieră și familie. Traiectoria sinusoidală va fi cea care-ți va da bătăi de cap și te va obosi peste măsură. Ba vei fi jos, ba vei fi sus, ba calm, ba stresat. Oricum, Mercur, guvernatorul tău, începe tranzitul prin Leu așa că poți face o adevărată artă din comunicare. Poți obține ce-ți dorești de la cei din jur și nimeni nu te va întrece în negocieri. Poți rezolva situații ce țin de acte, documente, aprobări care până acum nu au mers.

Horoscop săptămânal Rac: 26 iulie – 1 august2021

Săptămâna aceasta se întrevăd foarte multe deplasări și destul de multă agitație pe zona de comunicare, însă vei reuși să obții aprobări, avize, să rezolvi situații ce țin de acte. Pe de altă parte, este nevoie de mai multă atenție la cheltuieli, mai ales că este o perioadă în care pot să apară discuții legate de bani, iar bugetul comun reintră în atenția ta. Posibil să fii determinat să negociezi salariul din cauza nemulțumirilor.

Horoscop săptămânal Leu: 26 iulie – 1 august2021

Jupiter, Marele Benefic, se reîntoarce în sectorul relațiilor tale, inițial retrograd și apoi în mers direct. Începe o perioadă, care se va încheia la finele anului, în care poți să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață sau să cauți să obții mai multe beneficii din colaborările tale. Nu mai da vina pe alții pentru ce nu merge, încearcă să nu mai ai așteptări de la nimeni și deschide-te mai mult către ceilalți, mai ales dacă ești singur și în căutarea unui partener. Totodată, atenție la cheltuieli. Ține cont că poți câștiga mai mulți bani dacă te afli într-o competiție sau dacă ceva anume te stimulează.

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 iulie – 1 august2021

Săptămâna aceasta, Marte, planeta acțiunii, va intra în zodia ta după o perioadă de doi ani, prin urmare te poți aștepta ca în următoarele două luni, cât îți va tranzxita zodia, să ai mai multă energie și determinare în atingerea scopurilor personale. Este, de asemenea, o perioadă bună să faci mai multă mișcare, să reiei un sport, să te plimbi în fiecare seară. Astfel, și stresul profesional poate fi diminuat, dar și starea de sănătate se va îmbunătăți. Nu ar strica mici schimbări de program și rutină.

Horoscop săptămânal Balanță: 26 iulie – 1 august2021

Marte, guvernatorul relațiilor tale, intră într-un sector al lucrurilor ascunse, acolo unde este deja și Venus, guvernatoarea ta. Ar trebui ca săptămâna aceasta să-ți iei câteva momente de meditație, să faci o introspecție serioasă și să vezi dacă ești sau nu în relația care trebuie. Este o perioadă în care poți ieși dintr-o conjunctură toxică pentru tine, chiar dacă asta înseamnă încheierea unei relații de lungă durată. Cei singuri ar trebui să evite victimizarea și intrarea în relații interzise, tabu, în relații cu persoane care le redeschid răni pe care le credeau vindecate. Pe de altă parte, este o perioadă de vindecare, de spiritualitate și un răstimp bun pentru a începe să te iubești mai mult pe tine.

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 iulie – 1 august2021

Este o perioadă favorabilă pentru a ieși din casă, pentru a-ți reactiva viața socială și pentru a-ți face noi prieteni. Cei din jur vin cu sfaturi, te ajută, te împing de la spate și poți intra în noi anturaje care să te ajute să te afirmi mai mult. Poți câștiga popularitate în următoarele două luni grație tranzitelor de acum, deci ai grijă ce faci în zona aceasta. În sectorul profesional, de asemenea, ai ocazia să porți dialoguri constructive cu superiorii și să-ți setezi noi aspirații, să-ți faci strategii de atingere a obiectivelor.

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 iulie – 1 august2021

Cariera, obiectivele profesionale, îți captază nu doar atenția, ci și energia pentru că vei dedica mult timp fie construirii unui traseu care să te conducă la succes, fie obținerii unei funcții. Ai aspirații înalte și lupți cu curaj pentr ele, însă creează-ți neapărat o strategie pentru a avea succes. Totuși, ai grijă și la stres, dar și la tensiunile care apar în relația cu superiorii și autoritățile din viața ta. Ai idei strălucite și găsești soluții la toate provocările care-ți apar în cale. Ai susținere în comunicare, în procesul de învățare, dacă negociezi sau dai un examen. Profită!

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 iulie – 1 august2021

Jupiter, planeta beneficiilor, se reîntoarce în sectorul tău financiar săptămâna aceasta și până la finele anului te susține să-ți îmbunătățești veniturile. Posibil să trebuiască deocamdată să faci mai multe cheltuieli, însă majoritatea vor fi pentru a-ți duce la bun sfârșit niște planuri. Unii nativi planifică o călătorie sau studiază ceva ce-i atrage de ceva vreme. Interesul pentru anumite filozofii, credințe crește și pot să vadă unele contexte de viață dintr-o altă perspectivă prin schimbarea unor mentalități și principii.

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 iulie – 1 august2021

Săptămâna aceasta, Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, revine în zodia ta, cei-i drept deocamdată în mers retrograd, însă va reveni ulterior și în mers direct. După 12 ani de când nu a mai fost aici, de acum și până în decembrie, Jupiter va contribui la îmbunătățirea vieții persoanle prin fel și fel de oportunități pe care ți le aduce, prin înlesnirea unor contexte de viață. Jupiter poate aduce o îmbunătățire a stării de sănătate, noi relații sau ieșirea din relații toxice, un nou loc de muncă, o nouă direcție în viață. Weekendul îți poate aduce o doză mai mare de pasiune în cuplu și chef de distracție, aventură în doi.

Horoscop săptămânal Pești: 26 iulie – 1 august2021

Pentru tine începe o perioadă de vindecare, atât fizică, cât și psihică și emoțională, o perioadă în care poți ierta și te poți ierta pentru trecut, pentru alegerile făcute, te poți vindeca după o dezamăgire profundă. Fă o listă cu viciile tale, cu dependențele și rănile, cicatrizate sau nu, și începe să le vindeci, pas cu pas, prin detașare. Sectorul relațiilor tale se activează puternic și dorința de a fi într-o relație devine puternică, însă cu trecutul de mână, nimic nu se va lega pe termen lung. Cei care sunt deja într-o relație solidă se pot conecta și reconecta la partener și-ți pot îmbunătăți viața de cuplu.

Facebook/Instagram: madalina.manole.astrolog