CityVisionMagazine

UN LOC NUMIT VARĂ

TOMMY HILFIGER a lansat colecția Summer/Pre-Fall 2021 prin care se transmite mesajul că anul acesta, vara este o stare de spirit. Colecția a fost concepută pornind de la ideea de distracție, astfel încât prin look-ul pe care îl alegi, transformi orice loc în care te afli într-unul fericit.

Colecția TOMMY HILFIGER Summer/Pre-Fall 2021 dă viață vibrațiilor din Miami prin costume de baie, încălțăminte și ochelari de vară ale căror stiluri sunt inspirate de Sunshine State. Colecția este disponibilă în magazinele selectate TOMMY HILFIGER și pe ro.tommy.com.

E MOMENTUL PENTU COSTUME DE BAIE MAI SUSTENABILE

Material reciclat, rezistent și pregătit pentru orice – costumele de baie TOMMY HILFIGER sunt realizate folosind metode și materiale mai durabile.

Articolele pentru plajă sunt create cu un nivel de utilitate crescut, și fac ca sustenabilitatea să fie punctul central al colecției. Cu un design variat, ce include materiale și ornamente reciclate, aceste item-uri aduc în atenție diversitatea prin introducerea unor măsuri incluzive adaptate pentru toate formele corpului, oferind o potrivire perfectă și confort.

STILURI FRESH DE SEZON

Item-urile essentials dedicate sezonului de vară au un design ce încorporează dungile atemporale de Ithaca, modele florale proaspete și materiale ușoare precum bumbacul organic.

Colecția aduce o abordare fresh și modernă, prin materialele reciclate, ornamente și broderii, inserarea logo-ului și siluete elegante.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.