CityVisionMagazine

Ce filme noi vedem la Cineplexx BĂNEASA și TITAN din 23 iulie

FURIA UNUI OM PERICULOS (N15)

PREMIERA: 23 iulie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D în limba română
GEN: Acțiune
DISTRIBUȚIEJason Statham, Josh Hartnett, Scott Eastwood, Holt McCallany

SINOPSIS:

După o ambuscadă mortală pe una dintre mașinile blindate, Fortico Securities, cu sediul în Los Angeles, aduce în echipă un misterios angajat nou, Patrick Hill (Statham), care devine cunoscut pur și simplu ca „H”. Pe măsură ce învață lucrurile de la partenerul Bullet (Holt McCallany), H pare a fi inițial un tip liniștit, cu capul plecat, pur și simplu acolo pentru a face o treabă și pentru a-și câștiga existența. Dar când el și Bullet devin țintele unei tentative de jaf, formidabilele abilități ale lui H sunt dezvăluite. Nu numai că este un expert în tir, care este la fel de priceput în lupta corp la corp, dar H este, de asemenea, neînfricat, nemilos și letal.

Într-adevăr, H este un șef al criminalității sub acoperire care caută cu disperare o modalitate de a răzbuna uciderea fiului său iubit. Căutarea sa ia o întorsătură așteptată atunci când un cadru de ex-militari, condus de inteligentul și calculatul Jackson (Jeffrey Donovan), planifică un jaf unic în viață, care le va aduce milioane. Ceea ce nu reușesc să înțeleagă este că jaful cu miză mare îi va pune, de asemenea, pe un curs violent de coliziune cu furioasul H.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: 

G.I. JOE: SNAKE EYES (AP12)

PREMIERA: 23 iulie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D Subtitrat în limba română
GEN: Acțiune
DISTRIBUȚIEHenry Golding, Andrew Koji, Úrsula Corberó, Samara Weaving

SINOPSIS:

G.I. Joe: Snake Eyes îl are ca protagonist pe Henry Golding în rolul lui Snake Eyes, un singuratic ambițios care e primit în rândurile clanului japonez Arashikage după ce îi salvează viața celui care urma să devină liderul clanului. Imediat după sosirea lui Snake Eyes în Japonia, membrii clanului îl inițiază în arta războinicilor ninja, dar îi oferă și căminul după care tânjea de atâta timp. Când secretele din trecutul său ies la iveală, onoarea și loialitatea lui Snake Eyes sunt puse la încercare, cu riscul ca încrederea celor la care acesta ține cel mai mult să piară pentru totdeauna…

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3kFV7xd

OLD: PRIZONIERII TIMPULUI (N15)

PREMIERA: 23 iulie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Thriller
DISTRIBUȚIEThomasin McKenzie, Embeth Davidtz, Rufus Sewell, Abbey Lee, Gael García Bernal, Eliza Scanlen, Vicky Krieps

SINOPSIS:

O familie aflată în vacanță într-o zonă tropicală realizează că plaja izolată pe care se opresc pentru relaxare preț de câteva ore le accelerează îmbătrânirea, reducându-le viața la o singură zi.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/2V68NqA

FAMILIA CROOD: VREMURI NOI (AG)

PREMIERA: 23 iulie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D şi 3D dublat în limba română
GEN: Familie, Animaţie
DISTRIBUȚIETaylor Russell, Logan Miller, Thomas Cocquerel, Holland Roden, Indya Moore, Isabelle Fuhrman

SINOPSIS:

Familia Crood a reușit să supraviețuiască unei serii întregi de pericole și dezastre, de la creaturi preistorice cu colți ucigași, la nici mai mult, nici mai puțin decât apocalipsa! Acum ei au de înfruntat cea mai mare provocare dintre toate: nu mai sunt singura familie de pe Pământ. Mai există una!

Famila Crood are nevoie de un nou loc pe care să-l numească “acasă”. Prin urmare, se pornesc cu toții în lumea largă, în căutarea unui loc mai ferit de pericole, unde să-și construiască un cămin. După ce descoperă un paradis idilic înconjurat de ziduri și se bucură că au găsit în sfârșit căminul ideal, eroii noștri dau nas în nas cu… o altă familie care deja locuia acolo: familia Maibunovici.

Familia Maibunovici (cu accent pe “mai bun”), cu casa lor sofisticată, cocoțată în copaci, cu invențiile lor nemaivăzute și cu acri întregi de pământ irigat pentru a da roade proaspete, sunt cu câteva trepte mai sus pe scara evoluției decât familia Crood. Când membrii familiei Crood devin primii musafiri din istoria lumii, nu trece mult timp până apar tensiuni între familia cavernelor și familia modernă.

Dar, când părea că nu există vreo șansă ca cele două familii să se înțeleagă, o amenințare comună le face să-și accepte diferențele și să purceadă împreună într-o aventură de neuitat, care îi va ajuta să-și construiască un viitor împreună.

PROGRAM:

2D și 3D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3rrEE0F