CityVisionMagazine

Nail art, acasă și la salon

Noua colecție de vară OPI Malibu lansată de Professional Brands se potrivește atât femeilor care preferă manichiuri simple, nesofisticate și practice, dar și celor care-și doresc ca unghiile lor să arate ca niște opere de artă.

E firesc ca în cea de-a doua situație să fie nevoie de mâna unui specialist care să știe cum să integreze elementele grafice, culorile vibrante și detaliile. Ce ai de făcut? Nu ezita să-ți faci o programare la salonul de manichiură pentru rezultate de excepție.

Artă pe unghii

Propunerea noastră? O manichiură care să te poarte direct pe plaja însorită din Malibu. Mai exact? Un design floral, cu iz boem, inspirat de câmpurile de crăițe, lavandă și toate plantele de pe coasta L.A.-ului.

Iată de ce ai nevoie ca să recreezi acest look: în primul rând de lacul semipermanent OPI Gel Color, iar specialistul urmează cu exactitate pașii esențiali din protocolul pentru obținerea acestui model.

Ai nevoie de:

·        bază OPI Gel Color Stay Classic sau Stay Strong

·        nuanța OPI Malibu Marigolden Hour

·        nuanța OPI MALIBU PCH Love Song

·        nuanța OPI MALINU Cliffside Karaoke

·        topul OPI Gel Color Stay Shiny

·        pensulă pentru modelul pe unghie

Cum se realizează?

1. Pregătește unghia și aplică un strat de bază Stay Classic sau Stay Strong.
Ține timp de 30 de secunde unghiile în lampă.

2. Cu ajutorul unei pensule și grație nuanței OPI MALIBU PCH Love Song, conturează forma petalelor și dă-le amplitudine și volum. Apoi polimerizează în lampă timp de 30 de secunde. Repetă procesul pentru fiecare petală în parte.

3. Cu o altă pensulă curată, folosește-te de nuanța OPI MALIBU Marigolden Hour și reconturează forma petalelor. Acesta este un mic truc pentru a crea profunzime J. Polimerizează din nou timp de 30 de secunde în lampă.

4. Acum a venit rândul nuanței OPI MALIBU Cliffside Karaoke. Ai nevoie de pointer ca să creezi polenul florilor. Polimerizează din nou în lampă.

5. Ulterior, aplică un strat de Stay Shiny Top Coat, lasă timp de 30 de secunde sub lampă și voila!

Cea mai simplă manichiură de realizat acasă

Dacă te numeri printre iubitoarele zilelor de vară și simți că talentul la desen te ajută, atunci află că poți crea acasă o manichiură de impact cu ajutorul elementelor grafice și a nuanțelor vibrante. Inspirată de apusurile din Malibu, această manichiură este ideală pentru persoanele care nu au timp să ajungă la salon, dar totuși își doresc să iasă în evidență.

Ai nevoie de:

·        bază OPI Nail Lacquer Base

·        nuanța OPI MALIBU Strawberry Waves Forever

·        nuanța OPI MALIBU Marigolden Hour

·        pensulă pentru detalii

·        OPI Remover

Cum se realizează

1. Pregătește unghia.

2. Aplică un stat subțire de bază și las-o să se usuce.

3. Aplică OPI MALIBU Marigolden Hour în jurul cuticulei pentru a crea acel efect de manichiură French, dar invers, și lasă lacul să se usuce.

4. Lasă spațiu și aplică OPI MALIBU Strawberry Waves Forever pe restul unghiei. Lasă oja să se usuce și mai adaugă un strat. Repetă procesul.

5. Aplică topul și lasă din nou să se usuce.

#ColorIsTheAnswer