CityVisionMagazine

Mai aproape de natură

Prin prisma depășirii tuturor provocărilor pe care le întâlnește în viață, femeia este întruchiparea unei zeițe. Există dimensiuni mitice în viața fiecăreia dintre noi, doar că, de cele mai multe ori, nu cunoaștem forţele interioare care ne influenţează în ceea ce facem şi în ceea ce simţim. Zeițele din Grecia Antică sunt imagini feminine care au locuit în imaginația umană de peste trei mii de ani. Ele diferă una de cealaltă, fiecare având trăsături pozitive și negative. Ele sunt tipare ale feminității – cu mai multă putere și independență decât li s-a permis femeilor obișnuite să manifeste de-a lungul timpului. Ele sunt frumoase, inteligente și neînfricate. În plus, zeițele sunt motivate de lucrurile pe care și le doresc sau le prețuiesc și nimic nu le poate sta în cale.

Este cunoscută legătura zeițelor cu natura, care era parte integrantă din viețile lor. Și așa cum ele își extrăgeau puterile din inima naturii și femeia modernă se reîntoarce către o viață responsabilă, mai prietenoasă cu mediul înconjurător și implicit mai lipsită de griji. De la alegerile de zi cu zi (produse bio, ambalaje din materiale biodegradabile) până la folosirea unor materiale regăsite în natură, revenim la valorile care ne pot face viețile mai frumoase.

În acord cu aceste prncipii, Always a creat un absorbant prietenos și cu pielea femeilor, dar și cu mediul înconjurător. Colecția Always Cotton Protection are un strat superior din bumbac 100% hipoalergenic, nu conține substanțe regăsite în clor și nici coloranți sau parfumuri, asigurând aceeași protecție de calitate ca și până acum.

Care sunt beneficiile principale?

Asigură confort și oferă delicatețe – absorbantul se simte delicat pe piele datorită stratului superior obținut din bumbac hipoalergenic și nu conține substanțe iritante;

Material testat dermatologic – colecția a primit cu brio acreditarea dermatologică Skin Health Alliance, așadar pielea ta nu va avea de suferit;

Bumbac obținut din surse sustenabile – certificarea Cotton atestă că bumbacul folosit prentru noile absorbante este obținut din surse sigure, sustenabile și prietenoase cu mediul, deci și cu pielea ta;

Ambalaj reciclabil, cu note feminine – ambalajul este realizat în proporție de peste 80% din trestie de zahăr, fiind reciclabil. De asemenea, îl poți recicla după folosire, pentru a menține sănătatea celor doi plămâni ai Pământului – natura și apa.

Noua colecție este disponibilă în două mărimi preferate de femei: 1 – normal și 2 – long.

image

Femeia modernă aleargă de dimineața până seara, îndeplinește o sumedenie de sarcini și nu se plânge niciodată. Chiar și în zilele acelea din lună. Totuși nimic nu poate sta în calea unei ieșiri în natură, a unei drumeții ori a unei plimbări cu bicicleta. Nici măcar acea perioadă mai senisibilă! Fiecare femeie poate fi o zeiță dacă renunță la tabuurile din bătrâni, își îmbrățișează corpul, își găsește echilibrul cu sine și are grijă de ea. Trup și suflet!

Alege să protejezi mediul înconjurător cât mai responsabil posibil! Doar așa poți să evidențiezi zeița care se află înlăuntrul tău.