CityVisionMagazine

Diana Bianca si-a aniversat ziua de nastere. A fost petrecere mare, la care s-a adunat crema showbiz-ului romanesc

Frumoasa Diana Bianca si-a aniversat ziua de nastere. A fost petrecere mare, la care s-a adunat crema showbiz-ului romanesc.

Diana Bianca Lucan e nascuta pe 1 iulie, chiar in plina vara, iar frumoasa afacerista si prezentatoare tv a ales locatia ideala pentru un astfel de anotimp, pentru sarbatorirea zilei ei de nastere, o locație chiar pe malul lacului.

Diana nu s-a abatut de la a avea un eveniment memorabil si invitatii au fost tratati cu aperitive si bauturi savuroase si de la a face multe surprize pentru invitatii ei, astfel cea care a prezentat evenimentul a fost Cosmina Pasarin, Oana Radu a incins ringul de dans, iar cel mai asteptat moment a fost momentul tortului, un tort superb pe 5 etaje ce a fost urmat de un spectacol de artificii si multe sampanii scumpe. Pentru petrecerea aniversară pe care a organizat-o zilele trecute, Diana Bianca a ales o rochie de culoare rosie, semnata de un designer roman. De la petrecerea Dianei nu au lipsit prietenii vechi: Brigitte Nastase, Florin Pastrama, Irinel Columbeanu, Vika Blochina, Madalina Balan, Kamara, Cerasela Rogen si multi, multi alti prieteni dragi.

“Nu stiu ce va fi peste un an. Nici ce imi va aduce ziua de maine nu stiu. Sunt atat de recunoscatoare, in acest moment, pentru tot binele din viata mea…! Nu cadourile si florile sunt importante, ci grija, atentia si timpul vostru.  Va multumesc tuturor! Celor care ati fost langa mine, dar si celor care mi-ati facut urari pe retelele de socializare.  E un sentiment unic acela de a fi iubit si apreciat.”, a declarant Diana Bianca pe pagina ei de socializare.