CityVisionMagazine

Oferă-i ceva exact așa cum vrea!

ParkLake Shopping Center lansează Gift Card-urile personalizate, un produs dedicat tuturor celor care doresc să ofere un cadou cu o amprentă personală unică. Cei aflați în căutarea cadoului perfect pot alege dintr-o gamă variată de variante disponibile, adaptabile în funcție de moment, eveniment sau ocazie.

Să oferi cadourile perfecte celor dragi este deseori misiune imposibilă. De cele mai multe ori petrecem mult timp gândindu-ne ce le-ar plăcea mai mult și oricât am analiza parcă e din ce în ce mai greu să luăm o decizie. Cum ar fi totuși să le oferi ceva exact așa cum vor? Începând de acum la ParkLake Shopping Center poți face acest lucru. Cum? Cu o gamă extinsă de Gift Card-uri personalizate, adaptabile la orice ocazie sau eveniment special din viața celor dragi.

ParkLake este alături de tine în acele momente speciale, când îți dorești să faci pe cineva drag fericit. Sclipirea din ochii celui surprins și bucuria lui devin astfel cadoul tău.

Oferirea unui Gift Card ParkLake – un gest simplu cu recompense unice

Indiferent că vrei să îți arăți aprecierea pentru un gest care te-a impresionat, că vrei să sărbătorești dragostea sau să oferi exact ceea ce colegul tău de birou și-ar dori cu ocazia zilei de naștere, gama variată de Gift Card-uri disponibile, personalizabile în funcție de moment și ocazie, reprezintă cadoul perfect.

În plus, acestea vor putea fi oferite într-un ambalaj premium, cu un design elegant. Mesajul personalizat din interior vine să întregească experiența rafinată și să sporească încântarea de a descoperi un cadou ce aduce bucurii.

Gift Card-urile pot fi achiziționate de la biroul de informații al centrului comercial, iar valoarea card-ului o alegi tu: 100 RON, 300 RON sau 500 RON. Elegant, simplu și rapid.

Pentru fiecare ocazie specială din viața ta există un Gift Card ParkLake

De-a lungul anului, există o mulțime de momente importante pe care vrei să le sărbătorești cât mai frumos și să creezi cele mai plăcute amintiri. ParkLake a creat pentru tine un Gift Card pentru fiecare zi specială din viața ta.

Love Gift Card – sunt multe momente când simți nevoiasă îți arăți dragostea și aprecierea față de cineva drag din viața ta. Poate că urmează Dragobetele sau Valentine’s Day, sau doar este o zi în care vrei să-i spui persoanei dragi „Te iubesc!” și de aceea ParkLake te ajută să faci o bucurie neașteptată cu acest Gift Card.  

Happy Gift Card – când sărbătorești ziua cuiva drag, fie că este vorba despre aniversare sau onomastică, îți dorești să transformi acea zi într-una memorabilă, care să devină o amintire specială. Pentru astfel de momente a fost creat acest Gift Card.

Thanks Gift Card – de multe ori vrem să spunem „Mulțumesc!” dar nu știm cum, fie că este vorba despre un prieten, cineva din familie sau un coleg de muncă. Oferirea unui cadou din inimă, mai ales fără un motiv anume în afară de aprecierea sinceră față de acea persoană, te poate pune într-un impas. Cu acest Gift Card cuvintele se transformă într-un gest frumos de mulțumire.

Joy Gift Card – ideal pentru acele momente importante din viața cuiva precum un botez sau obținerea unui loc de muncă mult dorit sau poate achiziționarea casei la care a visat dintodeauna, când ai vrea să cumperi toate produsele din magazine, dar nu știi ce ar fi mai potrivit. Știi doar că îți dorești să fie un cadou plin de emoție dar și util,  iar acest Gift Card oferă exact aceste lucruri.

Christmas Gift Card – În fiecare an, atmosfera sărbătorilor de Crăciun este un prilej minunat de a-ți arăta aprecierea față de cei dragi printr-un cadou. De ce să nu fie unul perfect? Fără să ai parte de căutări zi și noapte, ParkLake îți oferă inspirația necesară cu acest Gift Card.

Spring Gift Card – primăvara este întotdeauna un prilej de sărbătoare, mai ales de 1 și 8 Martie, iar cu acest Gift Card întâmpini primăvara cu  stil. Nu oferi doar un cadou, ci o experiență personalizată de care persoana dragă se va bucura cu siguranță!

Câștigă un card în valoare de 300 RON și o experiență memorabilă alături de prietenii tăi

ParkLake și LocalQuiz te provoacă la joacă! În perioada 16-18 iulie, spiritul de echipă și cheful de joacă îți pot aduce unul din cele 50 de carduri cadou în valoare de 300 RON. Ți-am pregătit un treasure hunt memorabil, care să îți pună mintea și picioarele în mișcare: cu ajutorul unui telefon mobil și al echipei tale de maximum 4 membri, vei căuta locurile ascunse și vei încerca să rezolvi enigmele, să duci la bun sfârșit probele foto și video, să răspunzi la întrebări și să aduni indicii.

În fiecare dintre cele trei zile dedicate evenimentului, vor fi premiate echipele cu cel mai bun punctaj. Pentru mai multe detalii, consultă regulamentul pe site-ul Parklake: www.parklake.ro.