CityVisionMagazine

Horoscop săptămânal 5 – 11 iulie 2021, cu astrologul Mădălina Manole

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole, iar previziunile sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Horoscop săptămânal Berbec: 5 – 11 iulie2021

Săptămâna aceasta, mai ales în prima parte, va trebui să ai mai multă grijă la tot ce ține de comunicare, inclusiv la acte, negocieri și deplasări. Al treilea careu Mercur-Neptun te va impacta în această zonă și s-ar putea să fii destul de confuz, agitat mental și să te grăbești în luarea unor decizii care se pot dovedi neinspirate. În schimb, este o ocazie bună să să reevaluezi decizii și luate în ultimele aproximativ două luni. Relațiile sentimentale nu merg așa cum ți-ai dori și s-ar putea să simți niște blocaje în cuplu, dar și nemulțumiri vizavi de partenerii de afaceri sau colaboratori și este momentul să faci unele schimbări. Discută cu cealaltă persoană, dacă te simți neiubiti și neapreciat, și nu trage concluziile singur. Evită să faci speculații financiare!

Horoscop săptămânal Taur: 5 – 11 iulie2021

Săptămâna aceasta, ca urmare a aspectelor tensionate pe care le face Venus, guvernatoarea ta, cu Saturn și Uranus din zodia ta, poți trece prin momente în care ești nemulțumit de tine, de felul în care arăți și vei simți că este nevoie de o schimbare radicală în viața ta personală. Posibile tensiuni cu superiorii sau frustrări care vin din zona profesională și care te pot determina să iei unele decizii financiare pe care le-ai tot amânat. Totuși, careul Mercur-Neptun care se formează în zona banilor îți cere prudență pentru că sunt unele confuzii la mijloc. Trebuie să depui un efort pentru a păstra un echilibru între carieră și familie pentru că pot veni reproșuri din partea celor dragi, dar și tu simți că nu ai suficient timp pentru tine și este momentul să faci ceva în acest sens.

Horoscop săptămânal Gemeni: 5 – 11 iulie2021

Mercur, guvernatorul tău, se va afla pentru a treia oară în careu cu Neptun săptămâna aceasta, aspect care te poate face destul de confuz. Raționamentul tău poate fi afectat destul de mult și s-ar putea să vezi realitatea în mod distorsionat, de aceea nu te grăbi să tragi concluzii sau să iei decizii majore. Regândește niște situații prin care ai trecut în ultimele două luni și vezi ce te nemulțumește și ce mai poți corecta. Financiar, posibil să primești niște bani sau să vină ocazii să-ți crești veniturile. În plan afectiv, nu este exclus să se reîntoarcă cineva din trecut și să-ți dea universul peste cap. Posibil să te simți mai nefericit acum și să fie nevoie să te debarasezi de trecut pentru a-ți recăpăta zâmbetul.

Horoscop săptămânal Rac: 5 – 11 iulie2021

Săptămâna aceasta ai parte de o Lună Nouă care se va petrece în zodia ta și care promite noi începuturi legate de viața personală, dar și relațională. Poate este momentul să analizezi dacă nu cumva ești într-o relație de co-dependență sau bazată pe alte interese. Te poți simți nevalidat, neapreciat și neiubit de partenerul de viață. În plan financiar poți resimți blocaje, întârzieri ale unor sume de bani sau poate ai senzația că nu ești remunerat corespunzător cu munca depusă. Sunt nativi care s-au bazat pe banii altora și care pot avea unele surprize acum mai puțin plăcute. Oricum ar fi, o reorganizare a finanțelor și un nou mod de a-ți câștiga resursele te va ajuta acum.

Horoscop săptămânal Leu: 5 – 11 iulie2021

Venus, planeta iubirii, aflată acum în tranzit prin zodia ta va face aspecte tensionate săptămâna aceasta. Opoziția cu Saturn din sectorul relațiilor te poate face să te îndoiești de sentimentele partenerului, să te simți neiubit și neapreciat, iar careul cu Uranus poate sta la baza unor reacții exagerate pentru a capta atenția acestuia. Nu dramatiza și nu te victimiza. Sunt și nativi nemulțumiți de felul în care arată și care simt nevoia unei schimbări. Tot careul cu Uranus poate fi responsabil de multe frustrări profesionale, legate de aspirațiile și obiectivele tale, pe care le vei resimți din plin acum. Poate a venit momentul să-ți dai tu singur valoare și să nu mai aștepți validarea altora. Poate decizi să lași trecutul în spate și să începi ceva pe cont propriu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 5 – 11 iulie2021

Mercur, guvernatorul tău, reface pentru a treia oară în ultimele două luni careul cu Neptun, un careu care este responsabil de stresul profesional din ultima perioadă. Sunt confuzii și neclarități care apar sau reapar și care te pot induce în eroare vizavi de direcția ta în carieră. Nu lua deocamdată decizii radicale. Financiar, s-ar putea ca unele sume de bani să întârzie sau să simți că muncești prea mult față de cât ești plătit. Atenționările cu privire la sănătate continuă. O schimbare în zona convingerilor de viață poate aduce îmbunătățiri asupra stării generale. O iubire din trecut oate reveni în viața ta sau poți fi tentat să trăiești o poveste de dragoste ascunsă, departe de ochii lumii.

Horoscop săptămânal Balanță: 5 – 11 iulie2021

Venus, guvernatoarea ta, se va afla săptămâna aceasta în aspecte tensionate, ceea ce poate aduce un sentiment de neîmplinire în viața ta, o stare de nefericire pe care o poți depăși doar schimbându-ți atitudinea și cu mult efort. Chiar dacă sunt posibile atracții bruște față de persoane din anturaj sau cunoscute în mediul online, deocamdată nu se va concretiza nimic. Ai nevoie să-ți schimbi tactica de cucerire și să te responsabilizezi mai mult în fața unei posibile relații. Evită aventurile ascunse, infidelitățile și ține cont că în cuplu mizeria de sub preș poate ieși la suprafață. Profesional, odată cu Luna Nouă din sectorul carierei tale, pot veni și noi oportunități de afirmare sau atingere a unor țeluri.

Horoscop săptămânal Scorpion: 5 – 11 iulie2021

Și săptămâna aceasta va fi multă agitație în sectorul carierei tale și va trebui să depui un efort pentru a menține un echilibru între viața profesională și cea personală, mai ales că te poți izbi de reproșurile partenerului ca urmare a neimplicării tale în viața de familie. Dacă simți că monotonia s-a instalat în cuplu, este momentul să faci lucrurile altfel, să vii cu o schimbare sau să fii mai flexibil la propunerile de schimbare ale partenerului. Ține cont că unele relații mult prea încercate se pot încheia acum, mai ales dacă partenerii nu mai rezonează la nivel de principii și nici nu mai văd un viitor comun.

Horoscop săptămânal Săgetător: 5 – 11 iulie2021

Mercur se află în sectorul relațiilor tale și reface pentru a treia oară careul cu Neptun, aspect care poate aduce, din nou, neînțelegeri cu partenerul de viață, dar și confuzii și neclarități vizavi de viitorul relației voastre. Poate fi totuși un moment bun să reevaluezi deciziile luate în ultimele două luni și să încerci să ajungi la o cale de mijloc cu perechea de viață. Posibile tensiuni și discuții legate de bugetul comun, dar și de viața intimă. Săgetătorii singuri sunt mai dornici de aventuri romantice și nu este exclus să intre în relații ascunse, interzise sau bazate pe alte interese decât cele sentimentale. În continuare, ai nevoie de o schimbare legată de program, de modul în care-ți desfășori sarcinile la locul de muncă, o schimbare de stil de viață și rutină zilnică pentru a-ți îmbunătăți starea generală.

Horoscop săptămânal Capricorn: 5 – 11 iulie2021

Venus, guvernatoarea vieții tale amoroase, se află în aspecte tensionate atât cu Uranus, din sectorul iubirii, cât și cu Saturn, guvernatorul tău. Acest context poate aduce multe situații surprinzătoare în plan sentimental și chiar răsturnări de situație. Te poți simți nefericit, neîmplinit. Pe cât de multă pasiune este, pe atât de multe gelozii pot să apară, chiar lupte de putere și posesivități. Cei singuri pot trăi o dragoste la prima vedere, dar destul de nemulțumitoare sau care se va dovedi a nu fi ceea ce pare. Financiar continuă problemele, limitările și revizuirea modului în care administrezi, dar și câștigi banii rămâne tema de bază a perioadei. Evită investițiile riscante și nu te baza pe banii altora.

Horoscop săptămânal Vărsător: 5 – 11 iulie2021

Săptămâna aceasta poate aduce unele tensiuni în relația cu membrii familiei, dar și în cuplu. Nu suporți autoritatea altora, dar nici tu nu ar trebui să le impui nimic celor dragi. Partenerul poate fi mai dornic de iubire, iar tu îl poți trata cu prea multă răceală, ceea ce poate aduce tensiuni. Ține cont că viața sentimentală se află sub impactul unui careu între Mercur și Neptun, ceea ce poate aduce multă neclaritate și sentimente contradictorii, dialoguri confuze și neînțelegeri. Dacă ai copii, fii mai atent la mesajele pe care aceștia ți le transmit. Evită speculațiile financiare! Posibil ca la locul de muncă să intri într-o nouă etapă, poate să aibă legătură cu sarcinile sau cu programul.

Horoscop săptămânal Pești: 5 – 11 iulie2021

Săptămâna aceasta ai parte de o Lună Nouă în sectorul sentimental, aspect care poate aduce o nouă poveste de iubire sau un nou capitol în relația de cuplu. Posibil ca tensiunile cu părinții să degenereze acum și să vezi foarte neclar o situație ce ține de viața personală. Atenție la actele unei locuințe sau la situații care vizează bunurile de patrimoniu. Pe de altă parte, poți resimți unele limitări la locul de muncă, poate legate de program sau poate de sarcini și va fi nevoie să faci unele schimbări pentru a-ți îmbunătăți situația. Continuă atenționările în planul sănătății, capitol care cere mai multă responsabilitate. Odihnește-te mai mult, relaxează-te mental și vei vedea că și starea generală se va ameliora, mai ales dacă te confrunți cu probleme cronice.