CityVisionMagazine

Vara aceasta îți creezi propriile reguli în #MyCalvins

În fiecare vară, primești multe sfaturi despre ce reguli vestimentare trebuie urmate ca tu să achiziționezi costumul de baie perfect. Nu știm dacă există acest tip de perfecțiune, dar sigur știm ce este cel mai important: ca tu să te simți confortabil în costumul de baie. Avem doar listă de „do’s”, și primul este acesta: urmează-ți identitatea stilistică și mai ales personalitatea indiferent de unde te vor purta pașii în vacanță. În #MyCalvins te așteaptă o vară super cool!

Accesoriul must-have în orice bagaj: atitudinea

Sigur, poți urma o hartă stilistică a costumelor de baie, dar frumusețea naturală și încrederea în sine sunt acele „piese” statement care te vor face să rock orice look ai aborda pe plajă. Cu siguranță știi acea frază „Tu porți hainele, nu ele te poartă pe tine” iar când vine vorba despre costumul de baie acest cod estetic se aplică de asemenea. Și în colecția CALVIN KLEIN Swimwear 2021 găsești acele costume de baie care îți oferă confortul necesar să fii tu, autentică și relaxată. Doar ești în vacanță, nu? 

Simplu, senzual, minimalist sunt cuvintele care descriu cel mai bine estetica colecției CALVIN KLEIN Swimwear 2021. Te inspiră un design romantic – un costum din două piese, monocrom, cu un sutien balconette, care te face să te simți incredibil de feminină, sau poate unul clasic – un costum dintr-o singură piesă, negru, elegant, în care nu ai cum să nu te simți bine, sau poate te regăsești mai degrabă într-un costum cu o croială modernă, care îți dă un mood jucăuș. Orice ai alege, un lucru este garantat, în #MyCalvins, vara aceasta te vei relaxa cu adevărat!

Descoperă întreaga colecție CALVIN KLEIN Swimwear în magazinele Calvin Klein din România.