CityVisionMagazine

Prinde valul bucuriei

Fiecare rază de soare aduce bună dispoziție și veselie. Bucură-te în deplină siguranță de beneficiile soarelui, pentru că Photoderm de la BIODERMA protejează pielea și îi activează mecanismele naturale de apărare.

Formulele produselor sunt concepute pentru a proteja și cea mai sensibila piele dar și vietățile și ecosistemele acvatice.

„Suntem inspirați de viață și motivați de pasiune. Întotdeauna am fost preocupați de impactul ingredientelor pe care le folosim, dar și al produselor noastre. Și nu doar pe piele, ci și asupra mediului înconjurător. Trebuie să fim conștienți de tot ce ne înconjoară și de datoria pe care o avem față de natură” – Jean Noel Thorel, farmacist, biolog, Președinte și Fondator NAOS.

Care sunt aliații tăi?

Photoderm Cover Touch SPF 50+ Nuanța deschisă și  Photoderm Cover Touch SPF 50+ Nuanța aurie  – protecție solară minerală cu putere mare de acoperire ce lasă pielea să respire. oferă opt ore de control al secreției de sebum, efect ultra-mat, antiluciu și este rezistent la transfer.  Combinația de filtre 100% minerale împreună cu brevetul Bioprotecţie Celulară™ oferă protecţie biologică internă, previne și stimulează protecția naturală a pielii împotriva arsurilor solare.

Photoderm Bronz SPF 30 – Uleiul bronzant uscat SPF 30 care activează și prelungește bronzul natural și oferă o protecție UVA / UVB înaltă și optimă împotriva efectelor nocive ale razelor UV și ale radicalilor liberi (arsuri solare, intoleranță la soare, stres oxidativ etc.). În plus, activează biologic bronzul natural și mecanismul de autoapărare al pielii și protejează împotriva riscurilor de deteriorare celulară.

Le-ai încercat?