CityVisionMagazine

Dispozitive de top pentru remodelare corporală și epilare definitivă

Clinica R1 Aesthetic se remarcă prin aparatură performantă pentru remodelare corporală cu dispozitive medicale pe care le găsiți doar în clinici medicale de profil. Tratamentele sunt realizate prin programe personalizate pentru rezultate optime. Oricine dorește să se bucure de cele mai bune remedii terapeutice de top, trebuie să cunoască beneficiile unor dispozitive pe care nu le vor găsi în alte clinici de înfrumusețare.

Clinica R1Aesthetic oferă servicii de remodelare corporală cu  tehnologie de ultimă oră. Unul dintre aparatele de top pe care le veți regăsi în această clinică este Onda Coolwaves, aparatul cu microunde reci care distrug celulele adipoase printr-un proces numit apoptoză, astfel încât celulele nu se vor mai depune pe același loc.  Este un dispozitiv care lucrează pe slăbire localizată, combate eficient  celulita și oferă fermitate pielii. Partea pozitivă a acestui aparat este faptul că doar 20% ajunge la nivelul dermului, (astfel se face tightening pentru piele), iar 80% pătrunde în grasime. Așadar, are un dublu rol!

Dispozitivul Schwarzy, perfect pentru  tonifiere musculară fără antrenamente

În complentarea acestui dispozitiv vine următorul, numit Schwarzy.

“Clinica noastră este singura din București care deține acest aparat extrem de performant, care lucrează exclusiv pentru partea musculară, după ce a fost înlăturat țesutul adipos în exces cu dispozitivul Onda. Așadar, acest dispozitiv este ideal pentru întărire musculară progesivă fără efort prin stimulare neuromuscularară.” (  Dr. Raluca Harnagea)

Programe de training adaptate și progresive cu Schwarzy!

Programul de antrenament Schwarzy este indicat pentru reluarea sau consolidarea activității fizice în funcție de nivelul condiției fizice:

-oameni sedentari cu tonus muscular redus

-moderat active, pentru persoanele cu tonus muscular normal

-persoane în formă care sunt obișnuite cu antrenamentul de forță

Epilare definitivă  cu ultimul aparat de la Rowe cu trei lungimi de undă

Dacă vrei să  îndepărtezi orice folicul pilos de pe suprafața corpului tău, Clinica R1 Aesthetic aduce în prim plan dispozitivul Rowe. Este aparatul care lucrează pe orice fototip de piele, iar expunerea la soare este permisă după câteva zile de la efectuarea ședințelor cu aces  laser de epilare.

Mezoterapie virtuală cu aparatură de ultimă oră

Ne dorim rejuvenare facială sau îndepărtarea ridurilor de expresie fără ace. Așadar, pentru persoanele  care au fobie de ace și care doresc o hidratare a tenului minim invazivă, Clinica R1 Aesthetic vine  un dispozitiv care combină plasma cu ultrasunetele, creând astfel  și un ușor efect de lifting la nivelul feței.

https://www.facebook.com/Clinica-R1-Aesthetic-111549010604397