CityVisionMagazine

ABOUT YOU lansează în premieră o colecție capsulă dezvoltată în parteneriat cu un creator de conținut din România

Retailerul online de modă anunță lansarea colecției ABOUT YOU x Laura Giurcanu, prima colecție capsulă creată în parteneriat cu un influencer din România. Noua colecția va fi disponibilă pe platforma digitală de fashion About You, începând cu 25 iunie.

Împreună cu ABOUT YOU, Laura Giurcanu a creat o serie de ținute perfecte de vară. Laura este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România, care s-a remarcat prin pasiunea ei pentru modă, prin colaborările cu diverse branduri renumite, dar și prin combinațiile unice vestimentare prin care își inspiră urmăritorii. Câștigătoare a celei de-a doua ediții a emisiunii Next Top Model, Laura este și model, și-a construit cariera colaborând cu reviste precum, Vogue, Elle și Cosmopolitan și a defilat pe podiumurile din New York, Milano și Paris.

Colecția va cuprinde 37 de articole, perfecte pentru o vară de neuitat. Piesele variază de la ținute casual la piese elegante, care să te pună în valoare în timpul unei ieșiri în oraș. Materialele folosite sunt vaporoase și se potrivesc pe orice tip de siluetă. Fiecare piesă este inspirată de stilul, paleta de culori și materialele favorite ale Laurei. Mai mult, campania a beneficiat și de o ședință foto conceptuală, în care Laura poartă articole din noua colecție.

„Ne dorim să fim cât mai aproape de comunitatea din România și să le oferim o gamă largă de produse potrivite pentru stilul fiecărui client. De aceea este important pentru noi să colaborăm cu creatori de modă, artiști și influenceri locali și să aducem pe About You cât mai multe produse inspirate de ei. Ne bucurăm că lansăm în această vară prima colecție capsulă,  ABOUT YOU x Laura Giurcanu, care va fi urmată de alte parteneriate în acest an”, explică Tamara Cingelová, Project Manager Exclusive Cooperations la About You.

„Colaborarea cu ABOUT YOU este una dintre cele mai frumoase experiențe și mă bucur că am reușit împreună să dezvoltăm o colecție specială, inspirată de stilul meu. Am gândit colecția astfel încât piesele să poată fi purtate ușor în combinații casual sau elegante și să fie potrivite mai multor stiluri”, ne spune Laura Giurcanu.

Compania lucrează la o serie de colecții pe care le dezvoltă în parteneriat cu influenceri locali, prin care vrea să încurajeze și să susțină comunitatea locală. Colecția capsulă de vară în parteneriat cu Laura Giurcanu este prima lansată, mai multe proiecte vor fi anunțate în următoarea perioadă.

Descoperă noua colecție pe ABOUT YOU.