CityVisionMagazine

Veranda Mall, gazda celui mai așteptat eveniment al verii: Summer Fashion Gala 2021

Scările amfiteatrului din cadrul Veranda Mall s-au transformat miercuri seara într-un catwalk demn de una dintre prestigioasele capitale ale modei. Colecțiile cu tematică cruise ale unora dintre cele mai sonore nume din moda autohtonă și internațională au defilat în cea de-a VI – a ediție a Summer Fashion Gala, eveniment devenit deja tradiţie, o producție Manifesto Events&PR Agency. Ca de fiecare dată, evenimentul este dezvoltat artistic și creativ de Alin Gălăţescu și prezentat de Cosmina Păsărin.   

Cei peste 200 de invitaţi prezenţi dintre care vedete, jurnalişti, bloggeri de modă şi iubitori de frumos au putut admira cele mai recente colecţii ale celor 10  branduri consacrate pe plan naţional, dar şi internaţional. Pe catwalk-ul atipic din Veranda Mall am putut oberva colecțiile Anna Roman Brand, AMSaragia, Aleha Toncea, Atelier Bolero, Atmosphere Fashion, Claudia Rawlings, LC Waikiki, Mexton, Studio Cabal, Ylla by Nicole Cherry.

Colecția Annei Roman a adus pe podium două personaje cunoscute din peisajul monden: Anda Călin și Iuliana Luciu, Crina Abrudan a fost alături de designerul Aleha Toncea, iar Nicole Cherry a avut debutul pe un catwalk în calitate de designer alături de Irisha.

Evenimentul s-a dovedit a fi un real succes, iar desfășurarea de forțe organizată de renumitul critic de modă a depășit așteptările, atmosfera fiind demnă de cele mai impresionante podiumuri ale lumii. Printre invitații de marcă ai evenimentului s-au numărat celebrități, influenceri și oameni de televiziune, toți adunați în același loc din pasiunea pentru modă și curiozitatea de a afla noile tendințe în domeniu şi am remarcat nume precum: Oana Radu, Otniela, Andreea Antonescu, Deaa Codrea, Anca Ciota, Oana Roman, Elena Ionescu, Cătălin Cazacu, Cosmina Adam, Bianca Comănici, Andra Volos dar și mulți influencers foarte cunoscuți în mediul online precum Sensy, Bianca Alexandra sau Silvia Savenschi (Bravo, Ai Stil!).

Pe lângă autenticitatea fiecărei piese prezentate, gala a fost un motiv de mare bucurie pentru industria orgănizării evenimentelor, fiind printre primele evenimente post-pandemice de o asemenea anvergură din țara noastră. Deși a găzduit un număr semnificativ de invitați, sănătatea celor prezenți a fost prioritară, Summer Fashion Gala respectând toate măsurile în vigoare. Evenimentul a avut loc în aer liber, iar distanțarea socială si testarea invitatiilor au fost respectate in conformitate cu regulile impuse de autoritati.