CityVisionMagazine

Kronenbourg 1664 Blanc Fruit Rouge – plăcerea momentelor de vară

Cele mai plăcute amintiri ale verii sunt însoțite de o bere rece, savurată pe șezlong sau în lungile serate de vară alături de prieteni. Pentru a deveni gazda unor petreceri reușite, vara aceasta este suficient să te relaxezi – o nouă aromă este disponibilă în oraș și suntem siguri că este genul tău!

Atunci când ești deschis să încerci lucruri noi, ai parte de cele mai interesante experiențe. Kronenbourg 1664 Blanc lansează Fruits Rouges, o aromă specială care transformă fiecare moment într-o plăcere made in France. Noul mix echilibrează prospețimea berii cu note efervescente și dulci de fructe roșii. Pregătește-te să te lași sedus de un mix intens de fructe și condimente: notele subtile de cereale, nuci caramelizate, lămâie și coriandru îți răsfață simțurile fără regrete: datorită compoziției nutriționale Fruits Rouges este însoțitorul perfect al salatelor de vară și preparatelor ușoare.

Gustul special din sticlele albastre a fost creat pentru cei aflați în căutarea unei beri fantastice. Încearc-o și te vei îndrăgosti. Dar mai întâi creează pentru un moment de placere. Îți place intimitatea? Amenajează pe balcon un loc de răsfăț cu perne moi, muzică în surdină și lumină difuză. Pregătește un platou de brânzeturi și fructe uscate care transformă cina într-o degustare a’ la francaise.

Aștepți prieteni? Orice vizită este un motiv de petrecere. Un playlist bine ales, baguettes transformate in tartine cu fois gras, camembert și dulceață și o nouă băutură surprinzătoare cu care să îți încânți oaspeții.

Cu cât știi mai multe despre noul Blanc Fruits Rouges, cu atât îl poți savura mai bine: gustul răcoritor ascunde un echilibru perfect între prospețime, dulceață subtilă, condimente și o atingere citrică de lămâie.

Dezvăluie adevăratul potențial al aromei Blanc Fruit Rouge cu câteva sfaturi profesionale de la un bartender: Primul pas – simte aroma cremoasă. Simțul olfactiv este cel mai bun preludiu pentru o desfătare.

Servește într-un pahar înalt ce a fost prealabil răcit la frigider. Ține-l înclinat la 45 grade și umple-l până la jumătate. Adaugă apoi în pahar până obții o spumă de aproximativ 2 degete. Acum ai băutura perfectă: bule fine, consistență ușor opacă, spumă roz pal. Vei simți subtonul de zmeură și un accent amărui care pune în evidență dulceața fructelor.

Și ca orice lucru bun din viață, o bere premium este mai bună atunci când este servită în compania potrivită. Descoperă noul Kronenbourg 1664 Blanc Fruit Rouge în această vară în locațiile selecționate și în magazine!

Kronenbourg 1664 Blanc este o bere din grâu, proaspătă și fructată, dominată de arome de citrice și coriandru. Această bere ilustrează eleganța și gustul Franței și este produsă încă din anul 1664, fiind un simbol puternic al stilului de viață rafinat, surprinzând în același timp, modernitate, emoție, prospețime, bun gust.