CityVisionMagazine

Protejează-ți hainele chiar și vara

Cu toate că ploile de afară ne amintesc de sezonul musonic sau ne duc cu gândul la toamna leneșă, data din calendar ne demonstrează că da, este vară. Nu te lăsa înșelată de vremea capricioasă. Este timpul să îți programezi vacanța mult visată (dacă nu ai făcut-o deja). Pasul următor este mai simplu. Aruncă un ochi în dulap la hainele colorate achiziționate anul trecut (da, cele pe care nu le-ai purtat niciodată) ori la articolele de îmbrăcăminte preferate. Vrei să le prelungești existența? Totul ține de câteva trucuri pe care trebuie să le urmezi.

Spălarea necorespunzătoare

În primul rând, trebuie să citești eticheta care indică foarte clar la câte grade ar trebui să fie spălate rufele, la ce program sau dacă pot fi uscate. Atenție și la cum ajung hainele în mașina de spălat. Cel mai important este ca cele care au fermoar să îl aibă mereu închis, în caz contrar acesta poate agăța îmbrăcămintea.

Alegerea detergentului potrivit

În zilele însorite, vremea frumoasă de afară parcă te îmbie să ieşi mai mult cu familia sau prietenii, să te joci cu cei mici sau să te relaxezi pe iarbă la soare. Astfel, hainele se vor murdări şi chiar se vor păta mai des. Dar pentru a te ajuta să te bucuri de vară şi soare, păstrându-ţi în acelaşi timp hainele impecabile, poți alege noul detergent Persil. Care este noutatea? Conține o tehnologie unică de curățare în profunzime, Deep Clean, ce pătrunde în profunzimea fibrelor pentru a îndepărta chiar și cele mai dificile pete, oferind hainelor prospețime de lungă durată datorită efectului Active Fresh. Noua formulă Persil cu o combinație unică de enzime pătrunde în profunzimea petelor chiar și la temperaturi scăzute de până la 20°C, îndepărtează cele mai încăpățânate pete și asigură un consum de energie redus pentru spălatul hainelor.

Fie că alegi Persil Discs 4 in 1 sau varianta lichidă, află că produsele sunt prietenoase cu mediul înconjurător, iar cantitatea redusă de plastic din ambalaj ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, susținând un viitor mai verde pentru noi toți. Pe lângă faptul că beneficiază de ambalaje reciclabile, învelișul capsulelor Persil este 100% solubil în apă.

Călcarea greșită

Călcatul hainelor pe față le poate deteriora atât țesătura, cât și aspectul. Unele materiale pot căpăta un luciu inestetic și nenatural. Întotdeauna, indiferent de articol și de material, îmbrăcămintea se calcă pe dos. Eventual, dacă este și un material sensibil, poți să așezi deasupra o protecție pentru călcat pentru a nu deteriora sau chiar arde țesătura.

Depozitarea incorectă

Depozitarea hainelor este esențială pentru ca ele să aibă o viață lungă, așa că este indicat să alegi umerașe de lemn sau învelite în material. Astfel hainele nu se vor deteriora în zona umerilor.

Tu cum îți protejezi hainele pe timpul verii? Ți-ai ales ținutele pentru mult visata vacanță la mare?

Poți să ștergi de pe listă grijile cauzate de hainele pătate, îngălbenite ori decolorarte. Noua formulă Persil îți poate oferi protecția de care ai nevoie pentru a prelungi durata de viață a articolelor vestimentare preferate.

M-am bucurat să mă număr printre buzzerii care au testat în aceste zile detergentul Persil. Asta m-a scăpat de povara gândurilor că rochiile mele preferate vor avea de suferit cu fiecare plimbare pe care o fac prin parc sau ieșire prin oraș. Astfel pot să le păstrez ca noi pentru zilele petrecute la malul mării.

#BuzzPersilDeepClean, #BuzzPersilRomania

askteamcleanro

BUZZStoreRomania

askteamclean.ro

the_buzzstore_ro