CityVisionMagazine

Horoscop săptămânal 28 iunie – 4 iulie 2021

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole, iar previziunile sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Horoscop săptămânal Berbec: 28 iunie – 4 iulie2021

Săptămâna aceasta nu-ți face prea multe planuri pentru că se pot schimba în mod neașteptat și asta te poate irita într-o primă fază. Ceea ce trebuie să faci este să devii mai răbdător și mai responsabil cu fiecare pas pe care-l faci, atât la propriu, cât și la figurat. Ține cont că Marte, guvernatorul tău, se află în aspecte tensionate întreaga perioadă și este posibil să te simți limitat în acțiuni, să ai parte de fel și fel de obstacole, mai ales că dorința ta cea mai mare este să te distrezi și să te dedici pasiunilor tale. În schimb, reorganizarea timpului liber te poate ajuta s-ți satisfaci și pasiunile. Cu Venus, guvernatoarea relațiilor tale, în tranzit prin sectorul iubirii poți fi mai dornic de flirt și aventură și posibil să apară o atracție în cercul de prieteni sau vizavi de o persoană cunoscută în mediul online. Oricum ar fi, fii prudent și matur în manifestări. Totodată, evită speculațiile financiare și ai grijă la banii pe care-i cheltui pentru a-ți satisface poftele și a te distra.

Horoscop săptămânal Taur: 28 iunie – 4 iulie2021

Tema acestei săptămâni este flexibilitatea. Trebuie să lași încăpățânarea deoparte și să te adaptezi din mers unor situații. Sunt posibile tensiuni cu superiorii, contradicții și situații profesionale care te forțează să ieși din zona de confort. Pe de altă parte, Uranus din zodia ta este în careu cu Marte, guvernatorul relațiilor tale, și contextul poate aduce multe surprize nedorite în cuplu, chiar schimbări bruște în atitudinea partenerului de viață. Totodată, fii mai răbdător și îngăduitor cu cei dragi și petrece-ți mai mult timp cu familia. Ține cont că ai tendința de a deveni autoritar. Unii nativi pot intra în conflicte cu aqutoritățile statului.

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 iunie – 4 iulie2021

Este săptămâna ideilor și mintea ta este precum un carusel, aspect care te stimulează să cauți răspunsuri și să găsești soluții, însă te poate și obosi peste măsură și agita până la insomnie, mai ales în weekend. Sunt nativi care simt să facă declarații de dragoste, să-și recunoască niște sentimente, dar și nativi care simt să-și exteriorizeze unele trăiri interioare, spre surprinderea celor din jur. Evită să te contrazici pe teme legate de convingeri și credințe și, dacă totuși intri în astfel de dialoguri, nu da dovadă de superficialitate, ci ascultă ce au ceilalți de spus. Poți afla lucruri interesante. Oricum, ar trebui să privești cu îngăduință și maturitate persoanele care gândesc altfel decât tine.

Horoscop săptămânal Rac: 28 iunie – 4 iulie2021

Aspectele financiare pe care ți le aduce această săptămână nu sunt deloc de neglijat. Cu Venus și Marte în acest sector poți simți un avânt puternic de a face bani, însă ține cont că opoziția Marte-Saturn îți taie tot acest elan și-ți cere responsabilitate în cheltuieli. Nu te aventura în investiții și nici nu lua bani cu împrumut. De asemenea, ar fi indicat să nu te bazezi pe ceilalți, să nu le acorzi prea multă încredere și nici acces la conturile tale. Sunt nativi care investesc în proiectele lor și nativi care amână niște planuri din cauza lipsei de bani. În cuplu, opoziția dintre Marte și Saturn, planeta care îți guvernează relațiile, poate aduce tensiuni și conflicte și atitudinea partenerului te poate agita sau poți avea senzația că nu ești prețuit, că nu ești apreciat.

Horoscop săptămânal Leu: 28 iunie – 4 iulie2021

Săptămâna aceasta vine cu multe trăiri importante pentru tine. Pe de o parte, te bucuri de intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia ta, aspect care îți aduce magnetism și șanse de a-ți îmbunătăți viața personală și sentimentală. Pe cealaltă parte, Marte, aflat tot în zodia ta, face aspecte tensionate și asta te poate agita și pe tine, mai ales că te simți limitat în acțiuni, ca și cum ceilalți au ceva cu tine și nu te lasă să te manifești, să te exprimi în toată grandoarea ta. Profesional, poți simți frustrări majore din cauza unor schimbări de statut sau de responsabilități și este nevoie să fii mai adaptabil și să lași mândria deoparte. De fapt, cu cât ai mai mult ego, cu atât ai mai mult de suferit în relațiile cu ceilalți.

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 iunie – 4 iulie2021

Sănătatea trebuie să devină o prioritate pentru tine săptămâna aceasta. Dacă ai afecțiuni mai vechi, netratate sau tratate necorespunzător, sau dacă te lupți cu niște probleme deja cronicizate, s-ar putea să fii nevoit să te preocupi de acestea cu mai multă responsabilitate și serozitate. La nivel mental este vorba de mult stres, de agitație și insomniile nu sunt excluse, mai ales către weekend. Ce poți face acum în beneficiul tău este să-ți schimbi niște obiceiuri nocive, să faci unele schimbări legate de stilul de viață. Sentimental, sunt și nativi care depășesc greu o despărțire și trebuie să depună eforturi considerabile pentru a lăsa trecutul în spate.

Horoscop săptămânal Balanță: 28 iunie – 4 iulie2021

Marte, guvernatorul relațiilor tale, se află în aspecte tensionate săptămâna aceasta chiar cu Saturn din sectorul iubirii și cu Uranus din sectorul intimității, prin urmare conflictele în cuplu pot fi la ordinea zilei. Te simți neînțeles, neapreciat și neiubit și ai senzația că partenerul este prea rigid și prea autoritar. Dacă vrei să cucerești pe cineva, mai ales că sunt posibile atracții bruște cu persoane din anturaj sau cunoscute în mediul online, ține cont că nu vei avea succes prea ușor. Este nevoie de răbdare, tact și responsabilitate. Imaturitatea poate fi taxată, iar aventurile romantice saua scunse îți pot face mai mult rău.

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 iunie – 4 iulie2021

Marte, guvernatorul tău, se va afla săptămâna aceasta în aspecte tensionate, iar contextul te poate face prea autoritar, impunător și mândru. Nu este deloc exclus să vină surprize neplăcute și în cuplu și să fii nevoit să te adaptezi la partener pentru a nu isca un conflict. Totodată, poți avea parte de conflicte cu superiorii, cu părinții sau cu reprezentanți ai unor instituții și bine ar fi să fii diplomat în abordări. Din punct de vedere profesional s-ar putea să resimți niște blocaje și limitări și să fii nevoit să te responsabilizezi mai mult. Atenție la imaginea ta și la acțiunile tale care-ți pot aduce defavoruri.

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 iunie – 4 iulie2021

Săptămâna aceasta evită discuțiile tensionate și impunerea punctului de vedere în fața altora. S-ar putea să nu fii de acord cu principiile și convingerile altora, însă explorează înainte de a ataca. Unele lucruri nu ar trebui spuse acum sau, cel puțin, ar trebui spuse cu maturitate și responsabilitate. Este probabil ca unii nativi să resimtă niște blocaje atunci când vine vorba de spiritualitate sau credințe sau să nu poate învăța, studia ceva ce-și doresc. O călătorie poate fi amânată. Pe de altă parte, sunt probleme la locul de muncă și trebuie să faci unele schimbări în modul de desfășurare a activităților. De asemenea, schimbări va trebui să faci și în raport cu stilul de viață pentru a-ți îmbunătăți sănătatea. Sentimental sunt blocaje, obstacole, mai ales dacă vrei să cucerești pe cineva.

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 iunie – 4 iulie2021

Săptămâna aceasta evită aventurile romantice ascunse sau partenerii care au prea multe secrete. În cuplu, unele schimbări pot aduce mari realizări, mai ales din punct de vedere al vieții intime. Și bugetul ar trebui reanalizat și stabilite noi criterii de administrare a banilor comuni. Nativii care vor să facă un credit pot întâmpina unele blocaje acum. De asemenea, limitările pot fi simțite în portofel, pot întârzia unele plăți și ar trebui să fii foarte responsabil cu cheltuielile. Nu-ți acorda toată încrederea celorlalți, mai ales celor cu care faci afaceri, și nici nu te avânta în investiții riscante.

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 iunie – 4 iulie2021

Saturn retrograd din zodia ta va face o opoziție cu Marte din sectorul relațiilor tale, iar acest aspect poate aduce conflicte în cuplu, dar și cu partenerii profesionali, mai ales cu colaboratorii sau cu cei cu care ai afaceri. Acțiunile celorlalți te pot enerva și nu vei tolera mândria, egoul crescut și nici autoritatea lor. În cuplu poți avea tendința de a deveni mult prea impunător, iar răceala și seriozitatea de care dai dovadă pot fi percepute greșit de partener. Unii nativi vor fi nevoiți să se ocupe de aspecte mai puțin plăcute care țin de familie și locuință.

Horoscop săptămânal Pești: 28 iunie – 4 iulie2021

Deși Venus a intrat în sectorul muncii și al sănătății tale și promite să aducă îmbunătățiri, săptămâna aceasta este destul de neplăcută, dat fiind că Marte, aflat și el aici, face aspecte tensionate. Pe de o parte, te simți limitat în acțiunile tale, în modul de desfășurare a sarcinilor, iar pe de altă parte, starea de sănătate poate fi destul de sensibilă și ai nevoie să faci unele schimbări legate de stil de viață și de rutină zilnică. Se cere mai multă atenție la modul în care acționezi, dar și atenție sporită în deplasări.