CityVisionMagazine

12 manuale Corint câștigă licitația Ministerului Educației în 2021

Editura Corint are plăcerea să vă anunțe cele 12 manuale câștigătoare la licitația Ministerului Educației pentru anul școlar 2021-2022.

Este vorba despre:

Clasa a II-a

 1. Dezvoltare personală
 2. Religie-Cultul Ortodox

Clasa a III-a

 1. Științe ale naturii 
 2. Educație civică
 3. Arte vizuale și abilități practice
 4. Muzică și mișcare
 5. Religie-Cultul Ortodox

Clasa a IV-a

 1. Educație civică
 2. Arte vizuale și abilități practice
 3. Istorie
 4. Religie-Cultul Ortodox – varianta 1
 5. Religie-Cultul Ortodox – varianta 2

Toate manualele câștigătoare, în format PDF și digital, alături de planificări și ghiduri pentru profesori, pot fi accesate pe edituracorint.ro.

Toate aceste manuale, al căror succes se înscrie în buna tradiție Corint de 27 de ani de calitate dovedită în educație, sunt rezultatul fuziunii fericite dintre experiența vastă în educație și o ancoră puternică în spiritul vremurilor actuale. O parte dintre acestea sunt ediții actualizate, modernizate, ale manualelor după care deja au învățat generații întregi de elevi.

Noi credem în exemple vii, în accesibilitate, în manuale care să funcționeze ca un teritoriu de întâlnire între profesor și elev, în reinventare continuă, pornind de la o bază foarte solidă.

Vă așteptăm și vă provocăm deopotrivă să fim vectori ai schimbării într-o dinamică educațională flexibilă, coerentă, avizată.

Pentru a celebra această reușită, vă invităm să-i cunoașteți pe unii dintre autorii acestor resurse valoroase pentru toți cei care încurajează învățarea cu bucurie, cu deschidere și cu încredere în viitor.

Primul webinar dedicat autorilor manualelor pentru clasele a III-a și a IV-a – #MeetTheAuthors – Noi manuale aprobate de Ministerul Educației în 2021 – va avea loc luni, 28 iunie, de la ora 18.00 pe Zoom și va fi transmis live pe paginile de YouTube și Facebook ale Editurii Corint.

Miercuri, 30 iunie, de la ora 18.00 ne întâlnim cu autorii manualelor de religie în cadrul webinarului #MeetTheAuthors Noi manuale de religie – cultul ortodox aprobate în 2021.