CityVisionMagazine

Un plus de culoare pentru aceasta vara cu OPI Malibu Collection

Apusurile, campurile de flori si stancile golase, plajele, carora li se alatura inca o data bucuria aniversarii de 40 de ani a brandului, sunt demne de inspiratie. De creatie. Pentru ca L.A.-ul, nu te plictiseste niciodata.

Dovada vie este OPI si Selena Sloan. Cantareata si compozitoare de succes, Selena este cea care a pus pe note muzicale incredibila paleta de vis a colectiei OPI Malibu. 12 culori ideale pentru tranzitia de sezon, prezente in trei formule diferite – Gel Color, Infinite Shine si Nail Lacquer, care aduc impreuna pigmentii vibranti si nuantele neutre intr-o paleta surprinzator de vibranta. Colectia ne propune sase nuante puternice, saturate, wow si alte sase tonuri neutre, sofisticate.

Strawberry Waves Forever

OPI Strawberry Waves Forever este reinterpretarea moderna a nuantei Strawberry Margarita. Sursa de inspiratie este extraordinara experienta creativa a ultimilor 40 de ani, completata de peisajele incredibile din Malibu, dand astfel nastere unei nuante vibrante si pline de viata. E binecunoscut ca nuanta iconica  Strawberry Margarita este in topul preferintelor OPI, una dintre cele mai indragite nuante. Este nuanta care ne-a furat inimile si privirile, nuanta care merita toata recunostinta noastra. Asadar, ca un omagiu pentru cea de-a 40-a aniversare, Strawberry Margarita a primit o imbunatatire, un nou vibe, devenind o culoare vibranta, fucsia, cu accente holografice.

Tonurile marii

De la dunele de nisip si stancile care-ti taie respiratia pana la tonurile de albastru care te duc cu gandul direct la valurile oceanului, colectia scoate in evidenta trei nuante inspirate din aceste trei elemente – From Dusk ‘Til Dune, Coastal Sand si El Matador-ing You.

Sunetul verii

Cliffside Karaoke este o nuanta inchisa de maro care inglobeaza privelistile din Malibu, in timp ce Endless Sun-ner sugereaza bronzul perfect, pe cand Bonfire Serenade te duce cu gandul la muzica si foc de tabara.

Mali-Bright

In aceasta categorie, intra tonurile care ne binedispun. Nunatele aprinse, saturate, un amestec ce poate fi combinat pe toata perioada verii. Marigolden Hour este un galben cald care te face sa stralucesti, Pear-adise Cove este o nuanta vibranta care se potriveste cu tonurile neutre, in timp ce Mali-blue Shore este o nuanta irezistibila de albastru care arata si suna ca apa care-ti curge printre degete.

Colectia OPI Malibu este un mix fresh si energic de culori, ceea ce o face ideala pentru Nail Art, in special pentru designul simplu si stilat, in tonuri neutre, care vin sa echilibreze si sa atraga atentia spre puncte luminoase de culoare, forme geometrice abstracte, contemporane cu manichiura frantuzeasca.