CityVisionMagazine

STILURILE PREFERATE DE VARĂ ALE LUI MILLIE BOBBY BROWN

Vara este despre distracție, libertate și joacă. Sezonul acesta, Millie Bobby Brown a ales patru noi talismane Pandora Me care te invită să fii îndrăzneață, încrezătoare și să îți exprimi personalitatea.

„Pandora Me este despre auto-exprimare prin simboluri, similar cu modul în care tatuajele ascunse pot avea semnificații speciale”, au afirmat Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, Pandora VP Creative Directors. „Fiecare pandantiv poate avea infinite semnificații unice, personale, pentru fiecare clientă care le poartă”.

Aranjează împreună micro-talismanele colorate pe brățările și pe colierele tale, asortându-le cu ținutele de vară pentru a crea un look care exprimă complet felul tău de a fi.

“Talismanul meu cu rândunică este un pandantiv tare drăguț. Îl iubesc pentru că reprezintă libertatea și exprimarea propriei personalități”, spune Millie Bobby Brown.

Rândunica are o siluetă cu aripi deschise, cu pietre pavé strălucitoare.

Găsește armonie și echilibru cu talismanul pandantiv Pace, păstrează norocul de partea ta cu talismanul pandantiv Trifoi cu Patru foi și găsește-ți calea cu talismanul pandantiv Busolă.

#PandoraME