CityVisionMagazine

ECCO X-TRINSIC – un confort cu adevarat inovator

De la plimbari pe plaja sau pe marginea lacului la dupa-amiezi insorite in caldura orasului, cu ECCO X-TRINSIC simti confortul fiecarui pas pe care il faci.

Zilele de vara nu o sa mai fie vreodata la fel!

Colectia dedicata tie

ECCO Outdoor isi extinde selectia de cu un nou stil de sandale. Cu un look minimalist si modern, cu aceste sandale ai tot confortul dorit fara sa sacrifici functionalitatea si performantele pe care le-ai astepta de la un produs ECCO Outdoor.

Aceasta pereche de la ECCO este prevazuta cu o talpa de cauciuc robusta si flexibila care rezista terenului off-road, oferindu-ti durabilitate si aderenta, pentru a putea profita cu adevarat de vara cu oricare dintre sandalele din grupul ECCO X-TRINSIC pe care le vei pune in cos.

Fabricat din materiale textile premium, care ridica performanta si stilul, ECCO X-TRINSIC este extrem de ”respirabil”. Confortul tau este imbunatatit in continuare de cele trei barete cu fixare rapida, care iti permit sa o reglezi complet pentru o potrivire confortabila si sigura.

Tehnologii PHORENE ™ si FLUIDFORM ™

Ai in plan o escapada in afara ”junglei urbane”? Cu ECCO X-TRINSIC vei aprecia confortul pe tot parcursul zilei, la fiecare pas facut, datorita tehnologiei PHORENE ™ incorporate. Aceasta se muleaza pe piciorul tau, este ultra-usoara si asigura amortizare si atenuarea socurilor de lunga durata.

PHORENE ™, care a fost dezvoltat de ECCO, este o descoperire pentru propria tehnologie FLUIDFORM ™ Direct Comfort a designerului danez, care este utilizata pentru a proiecta ECCO X-TRINSIC.

FLUIDFORM ™ ofera un echilibru ideal intre amortizare si recul, creand in acelasi timp o legatura integrala si durabila intre talpa si partea superioara.

Sandale de apa

Cand iti petreci vara pe, in sau langa apa, vei dori o pereche special conceputa pentru cele mai cool aventuri. Cu PHORENE ™ si constructia textila premium, aceasta versiune a ECCO X-TRINSIC este perfecta pentru distractie, fara sa se deterioreze la contactul cu apa. In plus, se potriveste perfect cu costumul tau de baie favorit.

Si datorita look-ului sau modern si compact, ECCO X-TRINSIC intra fara probleme in ghiozdan, gata de calatorie.

Tu ce mai astepti?

Descopera colectia pe https://www.ecco-shoes.ro!