CityVisionMagazine

ECCO X-TRINSIC – un confort cu adevarat inovator

De la plimbari pe plaja sau pe marginea lacului la dupa-amiezi insorite in caldura orasului, cu ECCO X-TRINSIC simti confortul fiecarui pas pe care il faci.

Zilele de vara nu o sa mai fie vreodata la fel!

Colectia ECCO Outdoor dedicata tie

ECCO Outdoor isi extinde selectia deECCO X-TRINSIC cu un nou stil de sandale. Cu un look minimalist si modern, cu aceste sandale ai tot confortul dorit fara sa sacrifici functionalitatea si performantele pe care le-ai astepta de la un produs ECCO Outdoor.

Aceasta pereche de la ECCO este prevazuta cu o talpa de cauciuc robusta si flexibila care rezista terenului off-road, oferindu-ti durabilitate si aderenta, pentru a putea profita cu adevarat de vara cu oricare dintre sandalele din grupul ECCO X-TRINSIC pe care le vei pune in cos.

Fabricat din materiale textile premium, care ridica performanta si stilul, ECCO X-TRINSIC este extrem de ”respirabil”. Confortul tau este imbunatatit in continuare de cele trei barete cu fixare rapida, care iti permit sa o reglezi complet pentru o potrivire confortabila si sigura.

Tehnologii PHORENE ™ si FLUIDFORM ™

Ai in plan o escapada in afara ”junglei urbane”? Cu ECCO X-TRINSIC vei aprecia confortul pe tot parcursul zilei, la fiecare pas facut, datorita tehnologiei PHORENE ™ incorporate. Aceasta se muleaza pe piciorul tau, este ultra-usoara si asigura amortizare si atenuarea socurilor de lunga durata.

PHORENE ™, care a fost dezvoltat de ECCO, este o descoperire pentru propria tehnologie FLUIDFORM ™ Direct Comfort a designerului danez, care este utilizata pentru a proiecta ECCO X-TRINSIC.

FLUIDFORM ™ ofera un echilibru ideal intre amortizare si recul, creand in acelasi timp o legatura integrala si durabila intre talpa si partea superioara.

Sandale de apa

Cand iti petreci vara pe, in sau langa apa, vei dori o pereche special conceputa pentru cele mai cool aventuri. Cu PHORENE ™ si constructia textila premium, aceasta versiune a ECCO X-TRINSIC este perfecta pentru distractie, fara sa se deterioreze la contactul cu apa. In plus, se potriveste perfect cu costumul tau de baie favorit.

Si datorita look-ului sau modern si compact, ECCO X-TRINSIC intra fara probleme in ghiozdan, gata de calatorie.

Tu ce mai astepti?

Descopera colectia pe https://www.ecco-shoes.ro!