CityVisionMagazine

ANGEL’S DREAM – TURNEU NAȚIONAL DE COAFURĂ AL IONELEI CHIRIAC

Ionela Chiriac, unul dintre stiliștii de top de la Wella Professionals România, este un creator. Un artist al hairstyling-ului, un promotor al noului și al inovației în coafură. Însă, cel mai important dintre toate, este că Ionela Chiriac este un specialist care vrea să împărtășească și cu ceilalți din cunoaștințele și experiența sa.

După peste 20 de ani de experiență în coafură și culoare, după zeci de training-uri la capitolul hairstyling și după nenumărate de cursuri și ateliere pe care le-a susținut, Ionela pleacă pe un nou drum. Ea purcede în primul ei turneu național de prezentare a unei colecții proprii de coafură. Vedeta? Angel’s Dream – o reunire spectaculoasă de lucrări pe nuanțe de blond ce vor fi susținute de un styling texturat.

”Azi, la fel ca în prima zi, inspirația mea vine de la femeile cu care mă intresectez. Mă fascinează să le văd cum se transformă și cum înfloresc sub mâinile mele. Totodată, evoluția perpetuuă a brandului și produselor cu care lucrez, Wella Professionals, mă îndeamnă și mă provoacă să găsesc noi și noi vârfuri de cucerit”, mărturisește Ionela Chiriac.

”Angel’s Dream” este o colecție capsulă care merge pe 4 direcții creative, care au un numitor comun, inepuizabil: blondul. Acestea se conjungă cu paliere de styling și inovație în hairstyling și dau naștere unei perfecțiuni angelice, pentru un look care pare atins de divinitate. Feminin, diafan, modern și totuși clasic, idealul de femeie propus de Ionela Chiriac în cadrul colecției ”Angel’s Dream” devine palpabil și dornic de împărtășire. Așa că, stilista îl duce prin țară ca să inspire și alți stiliști.

Turneul de coafură al Ionelei Chiriac va trece prin București, Arad, Cluj și Constanța și va reuni profesioniști din lumea coafurii.

Trainer și stilist de top Wella Professionals, Ionela Chiriac, crede că un profesionist de succes trebuie să își iubească în primul rând meseria, să pună pasiune în ceea ce face și să își respecte mediul profesional. ”Un bun coafor este cel care se educă în permamență și care are mereu ceva nou de învățat. Lumea și hairstyling-ul sunt într-o continuuă schimbare, de aceea avem nevoie de perfecționare și evoluție. E nevoie ca un stilist să investească în el să se lase provocat de competiții și să își testeze gradul de pregătire mereu și mereu”, crede Ionela Chiriac.

Colecții noi, proiecte de styling, concursuri, seminarii, turnee de coafură, munca în salon sunt doar câteva dintre motivele de bucurie ale stilistei Wella Professionals. Pentru că viața înseamnă bucurie și evoluție.

Contactează Consultantul Wella ca să îți rezervi locul din timp la seminariile Ionelei Chiriac și ca să beneficiezi de ofertele speciale. Accesează link-ul acesta ca să găsești Consultantul Wella din județul tău: www.professionalbrands.ro/contact

Fii la curent cu toate noutățile Wella Professionals! Te așteptăm pe Facebook și Instagram pentru inspirație:

·        Pagina de Facebook:     https://www.facebook.com/ProfessionalBrands.WellaProfessionals

·        Grupul de Facebook:     https://www.facebook.com/groups/WellaPassionistasRomania

·        Pagina de Instagram:     @wellahair_ro