CityVisionMagazine

Horoscop săptămânal 21 – 27 iunie 2021, cu astrologul Mădălina Manole

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole, iar previziunile sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Horoscop săptămânal Berbec: 21 – 27 iunie 2021

Săptămâna aceasta este extrem de important să enții un echilibru între carieră și familie, între responsabilitățile profesionale, care pot fi copleșitoare, și nevoile celor dragi sau chiar nevoile tale personale. În carieră poți trece printr-un moment culminant în preajma Lunii Pline din data de 24 iunie, moment care te poate determina să faci unele schimbări majore sau să iei decizii în acest sens, mai ales că Mercur își revine și el în mers direct și te ajută să vezi mai clar situațiile cu care te confrunți. Sentimental, viața de cuplu este pasională, dar nu prea vei tolera autoritatea partenerului, așa că fii diplomat.

Horoscop săptămânal Taur: 21 – 27 iunie 2021

Intri într-o etapă destul de agitată, de efervescentă la nivel mental. Ai idei multe, porți dialoguri și discuții în multe direcții, faci negocieri sau reiei unele negocieri financiare. Este posibil să-ți pui mai multe întrebări ca niciodată și să cauți răspunsuri în sfere mai înalte, asta pentru că ai nevoie să te desprinzi de niște principii învechite și de niște prejudecăți care nu te ajută în evoluție. În plan sentimental este o perioadă favorabilă pentru pasiune, romantism, însă nu te vei grăbi în noi relații. Mercur își încheie retrogradarea în sectorul tău financiar și poți vedea mai clar ce trebuie să faci pentru a-ți crește veniturile. Unii nativi au mai mult curaj să-și monetizeze niște talente personale.

Horoscop săptămânal Gemeni: 21 – 27 iunie 2021

Ar trebui să începi să răsufli ușurat începând cu săptămâna aceasta, dat fiind că Mercur, guvernatorul tău, își va reveni în mers direct, începând cu 23 iunie. Frământările interioare din ultima perioadă aduc și roade, vezi mai clar o situație cu care te confrunți și comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți. Inclusiv tu te poți lămuri cu privire la aspecte importante din viața ta. Totodată, vei fi mai determinat să faci bani, să-ți stabilizezi veniturile și să achiți o datorie. De preferat ar fi să faci economii și nu să faci un credit acum, oricât de mare este nevoia. Ai grijă sî nu pierzi bani în preajma zilei de 24 iunie.

Horoscop săptămânal Rac: 21 – 27 iunie 2021

Ești vedeta săptămânii și asta pentru că Soarele intră în zodia ta și te luminează cu razele sale, oferindu-ți vitalitate și energie, dar și o mai mare atenție asupra vieții tale personale. În preajma zilei de 24 iunie ai grijă la relațiile parteneriale, mai ales la cele de cuplu, pentru că este un moment tensionat care poate aduce unele conflicte de natură să încheie o relație. Dacă ești singur poți fi atras de cineva din anturaj. Mercur, deși își revine în mers direct, continuă să tranziteze sectorul subconștientului, deci pot continua să se manifeste unele stări de agitație interioară, iar trecutul, cu amintirile sale, îți poate da târcoale.

Horoscop săptămânal Leu: 21 – 27 iunie 2021

Săptămâna aceasta dă dovadă de mai multă responsabilitate vizavi de starea ta de sănătate pentru că pe 24 iunie, momentul de Lună Plină poate fi resimțit destul de intens, dacă te-ai suprasolicitat în ultimul timp. Începe prin a aduce unele schimbări de rutină și stil de viață, dar și la locul de muncă este nevoie de o reconfigurare a programului și a modului în care-ți desfășori sarcinile și activitățile. Sunt nativi care încheie proiecte profesionale și culeg roadele. Pe de altă parte, trecutul îți bate la ușă și-ți cere vindecare. Intrarea Soarelui, guvernatorul tău, în zodia Rac pentru tine va însemna aprinderea unei lumini interioare, iar acest context poate scoate la suprafață tot ce este nociv, ancore care nu te lasă să evoluezi, cu scopul de a te debarasa de acestea.

Horoscop săptămânal Fecioară: 21 – 27 iunie 2021

Pe data de 23 iunie, Mercur, guvernatorul tău, își încheie retrogradarea în sectorul carierei, iar aces aspect este de bun augur pentru tine pentru că te ajută să vezi mult mai clar o situație profesională cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Acum poți realiza dacă ești pe direcția dorită sau ce strategie trebuie să aplici pentru a-ți atinge niște obiective. Pe de altă parte, tot acum, pe 24 iunie, ai parte de o Lună Plină care se formează în sectorul iubirii și care poate aduce o altă etapă în viața ta sentimentală. Dacă nu simți că rezonezi cu persoana de alături, dacă aveți convingeri de viață diferite, povestea se poate încheia, mai ales că în această perioadă cauți idealul în relațiile tale.

Horoscop săptămânal Balanță: 21 – 27 iunie 2021

Săptămâna aceasta este foarte bună din punct de vedere profesional pentru tine, dat fiind că Soarele va lumina sectorul carierei tale și se va alătura lui Venus, guvernatoarea ta, aflată și ea în tranzit aici. Vei dori să te afirmi mai mult, să-ți atingi niște scopuri și vei munci mai mult pentru a ajunge acolo unde-ți dorești. Imaginea ta devine importantă și poți lupta pentru obținerea unei funcții sau unui statut, unei recunoașteri. Însă, în sectorul familiei se va petrece pe data de 24 iunie o Lună Plină, moment de conștientizare, care-ți cere să acorzi atenție și celor dragi în egală măsură pe cât acorzi carierei. Dacă nu vei găsi echilibrul între aceste două sectoare de viață pot apărea frustrări și tensiuni cu cei din jur.

Horoscop săptămânal Scorpion: 21 – 27 iunie 2021

Pentru tine începe o perioadă destul de spirituală în care interesul major este redescoperirea de sine, explorarea unor noi domenii, chiar și a unor noi locuri, de aceea mulți nativi pot pleca în călătorii acum. Ești interesat să crești spiritual, să-ți conturezi noi convingeri de viață și să afli care dintre principiile tale sunt, de fapt, prejudecăți și trebuie lăsate în spate. O serie de tipare de raționament pot fi acum dizolvate. S-ar putea, pe de altă parte, birocrația să-ți dea bătăi de cap dacă ai de depus niște acte pentru un credit sau trebuie să obții aprobări, avize într-un dosar. În preajma zilei de 24 iunie, fii mai atent la deplasări pentru că te afli sub razele unei Luni Pline care se formează în acest sector.

Horoscop săptămânal Săgetător: 21 – 27 iunie 2021

Pe data de 23 iunie, Mercur își va încheia retrogradarea în sectorul relațiilor tale, aspect care te ajută să vezi mult mai clar o situație de cuplu. Totodată, comunicarea cu partenerul se îmbunătățește, ajungeți la o înțelegere și lămuriți tensiunile din ultima perioadă. Cei care nu au o relație, vor fi mai degrabă atrași de aventuri romantice și mai puțin de relații serioase. În sectorul tău financiar se petrece o Lună Plină pe data de 24 iunie care poate aduce culegerea unor roade, dar și pierderea unei surse de venit, aspect stimulant care te va face să cauți noi oportunități de stabilizare a bugetului. Începe o perioadă în care poți să achiți o datorie care te macină de ceva vreme.

Horoscop săptămânal Capricorn: 21 – 27 iunie 2021

Pe data de 24 iunie, zodia ta este gazda unei Luni Pline, moment pe care-l vei resimți intens și care poate aduce mai lmultă agitație interioară și o nevoie mai mare de retragere din tumultul vieții cotidiene. Discută cu partenerul pentru a te înțelege și a nu apărea reproșuri. Este o săptămână în care mare parte din energia ta merge în zona relațională, fie că vorbim de cuplu, fie de parteneriatele profesionale pe care le ai, pentru că aici îți dorești să aduci îmbunătățiri situației. Oricum, profesional vei fi susținut să vezi mai clar o situație, odată ce Mercur își încheie retrogradarea în acest sector, pe data de 23 iunie.

Horoscop săptămânal Vărsător: 21 – 27 iunie 2021

Începând cu 23 iunie, Mercur își încheie retrogradarea în sectorul iubirii tale șipoți avea ocazia să vezi mult mai clar o situație ce ține de viața ta sentimentală. De asemenea, relația cu copiii se va mai îmbunătăți, dacă ești părinte sau, posibil, să iei o decizie importantă vizavi de acest statut acum. După distracție vine și munca și urmează o perioadă în care vei da dovadă de un randament crescut la job sau cel puțin asta îți vei dori, să fii mai eficient. Ține cont, însă, că te poți suprasolicita mai ușor întocmai datorită faptului că ai energie în exces Aspectul acesta este amplificat și de Luna Plină care se formează pe data de 24 iunie în sectorul sănătății tale, deci odihnește-te corespunzător. Pot apărea insomnii și stări de agitație interioară, frământări și amintiri copleșitoare.

Horoscop săptămânal Pești: 21 – 27 iunie 2021

Săptămâna aceasta ai parte de intrarea Soarelui în sectorul iubirii tale, acolo unde deja se află și Venus, iar acest context te face mult mai romantic, mai sensibil și mai dornic de afecțiune. Dacă ești singur, începi căutarea partenerului ideal și ai toate șansele să te îndrăgostești. Ai grijă la o pasiune care ia naștere cu cineva din anturaj sau de pe rețelele de socializare. Este o perioadă de răsfăț în care ar trebui să te bucuri mai mult de viață și de micile bucurii cotidiene. Ai nevoie să reașterni optimismul în calea ta. În plus, Mercur iese din retrogradare în sectorul familiei și al casei și te susține să-ți îmbunătățești comunicarea cu cei dragi, dar și să te ocupi de treburi gospodărești.