CityVisionMagazine

Noile tuburi de vopsea Wella Professionals sunt confecționate din aluminiu 100% reciclat

Ambalajul sustenabil trebuie să fie o prioritate în rutina zilnică a fiecăruia dintre noi.  Tocmai din acest motiv, Wella Professionals face un pas important și dă startul unei mișcări de susținere a mediului înconjurător, prin care atrage atenția consumatorilor moderni, eco-conștienți: „UN TUB MIC DE VOPSEA, O SCHIMBARE MARE PENTRU NATURĂ”.

În drumul său către obiectivul de a deveni un brand mai sustenabil, Wella Professionals, brandul #1 de colorare în saloanele de coafură, anunță că va utiliza exclusiv aluminiu 100% reciclat pentru producția tuburilor sale de vopsea și, în același timp, va miza pe reciclarea dopurilor de plastic ale produselor sale, ceea ce va duce la o economie de 180 de tone de plastic pe an.

Schimbarea verde include brandurile fanion de colorare ale Wella Professionals: brandul profesional de colorare #1 Koleston Perfect ME+ și brandul premium de colorare – Illumina Color. Anunțul face parte dintr-o serie de acțiuni pe care brandul le-a întreprins pentru o abordare mai responsabilă a brandului către business.

Efortul se înscrie pe linia acțiunilor de producție sustenabilă ale brandului și vine ca urmare a schimbărilor la nivelul fabricilor – zero pierderi la nivel de deșeuri, utilizarea unor surse de electricitate 100% regenerabilă, 100% energie verde și fără emisii de carbon. 

Tuburi de vopsea mai prietenoase cu natura

Tuburile de vopsea constituie 90% din cantitatea produselor profesionale folosite în saloanele de înfrumusețare. Confecționate de obicei din aluminiu, acestea ajung în mod normal la coșul de gunoi. Trecerea la tuburi din aluminiu 100% reciclat ajută în mod responsabil mediul înconjurător și economia circulară.  

Formula produselor

Cele mai vândute branduri de colorare Wella Professionals – Koleston Koleston Perfect ME+ și Illumina Color au la bază formule care nu conțin ingrediente derivate din animale, și asta încă de când au fost lansate în lumea întreagă. Aceste produse sunt create, dezvoltate, produse și comercializate  fără să conțină ingrediente derivate din animale.

“Suntem încântați să ne continuăm eforturile în ceea ce privește ambalarea și producția de produse care susțin o planetă mai curată și mai verde”, spune Ariadne Oliveira, Wella Professionals Global Vice-President. “Încercăm să îmbunătățim constant calitatea produselor noastre, tocmai de aceea ne dorim să încurajăm stiliștii din #WellaFamily să fie receptivi la orice schimbare, fie că este vorba despre un tub mic de vopsea, un capac sau un ambalaj din carton. Ne dorim că aceștia să facă alegerea către un viitor mai ecologic, mai responsabil, lucru de un mare impact pentru natură”.

Wella Professionals se angajează să devină un brand mai conștient din punct de vedere al mediului înconjurător și vrea să stabilească un nou obiectiv, care trece dincolo de țintele sale de reciclare 100%.

Wella Professionals dă tonul unei noi campanii de educare și responsabilizare socială a  industriei de hairstyling – „UN TUB MIC DE VOPSEA, O SCHIMBARE MARE PENTRU NATURĂ”. Obiectivul acesteia? Să invite profesioniștii din domeniul coafurii să facă un pas pozitiv în direcția potrivită. #MakeChange

***Compania Wella este una dintre cele mai importante branduri de frumusețe din lume. Aceasta înglobează o serie de nume celebre în domeniul profesional de beauty precum Wella Professionals, OPI, Nioxin, System Professional și Sebastian Professional. Cu peste 6.000 de angajați la nivel global, prezență în peste 100 de țări, compania Wella și mărcile sale au misiunea de a permite consumatorilor să arate și să-și dezvăluie adevărata personalitate prin puterea schimbării pozitive. Compania Wella este co-creată și concepută pentru adepții frumuseții de astăzi și de mâine și rămâne dedicată diversității, incluziunii și sustenabilității.