CityVisionMagazine

Rochii vaporoase pentru o vară de poveste

Cu toate că pândim fiecare moment însorit și alergăm după razele timide ale soarelui, vara calendaristică este în toi. Trebuie doar să avem răbdare, deoarece vremea frumoasă și zilele caniculare vor sosi în curând, iar această perioadă ploioasă va deveni istorie. Trecând peste ploaia rece și melancolică, vara este momentul în care gândurile ne zboară la vacanțe, ieșiri și relaxare. Totodată, acest sezon este și bucuria femeilor care preferă rochiile lejere, colorate și elegante.

Moda estivală este dictată, de cele mai multe ori, de trendurile care împânzesc vitrinele celor mai multe magazine și majoritatea site-urilor de modă. Vara nu pot lipsi rochiile lungi, vaporoase, cu motive florale și imprimeuri cât mai colorate.

De câțiva ani îmi place să mizez pe fuste și rochii maxi, care spun o poveste și mă fac să mă simt ca și cum aș fi pășit din filmele vechi de la Hollywood. Și cum nu am niciodată prea multe articole vestimentare, mi-am aruncat un ochi pe site-ul Bonprix.ro și am descoperit rochii perfecte pentru sezonul estival. Pot să spun că mi-am găsit stilul vestimentar, așa că nu urmez un trend, ci aleg piese atemporale pe care le pot purta și la anul sau peste doi ani.

De această dată am ales două rochii maxi cu un aer romantic. Prima este confecționată din șifon, are o croială clasică, fiind lucrată cu mult bun gust. Are un imprimeu floral ce amintește de vacanțele exotice. Este perfectă pentru o plimbare pe plajă, la ceas de seară sau chiar prin oraș și poate fi purtată cu o jachetă subțire. Rochia este disponibilă în două culori: roz închis imprimat și albastru, iar la fiecare adiere a vântului, aceasta parcă plutește.

A doua piesă vestimentară este o rochie maxi de inspirație grecească. Este o rochie pe care o văd purtată pe străzile din Santorini. Insula este plină de case mici cu arhitectură tradițională, biserici cu cupole albastre, verande scăldate în soare, alei în trepte și cu un cer uimitor de albastru ce înconjoară insula. Nu-i așa că se încadrează perfect în peisaj?

Cele două modele sunt deosebite și m-am simțit extrem de bine purtându-le. Am fost admirată și apreciată, fără să îmi creeze vreun disconfort. Povestea lor din această vară nu se termină aici și sunt curioasă ce amintiri vom mai avea împreună.