CityVisionMagazine

Asociația IMUNIS anunță a doua ediție a programului „Feminitate după cancer”

A doua ediție a programului „Feminitate după cancer” lansat de Asociația IMUNIS începe joi, 1 iulie 2021 și se va desfășura întreaga lună, prin întâlniri săptămânale a câte două ore, în fiecare joi. Cele 5 module sunt construite în jurul temelor: arhetipul supraviețuitoarei, așezarea în noul corp de femeie, forța creatoare a femeii, YIN și YANG în armonie interioară, calibrarea pentru viață: chemarea și perfecțiunea. Programul este conceput de Cosmina Grigore, supraviețuitoare a cancerului de sân, pacient coach și preșdinte Asociația IMUNIS, special pentru femeile care au fost diagnosticate cu o formă de cancer ce a vizat părți ale corpului puternic asociate cu feminitatea.

După cele 5 saptămâni ale programului „Feminitate după Cancer”, participantele vor înțelege mai bine cum să creeze un cadru sănătos pentru a susține un corp de femeie, cum să depășească trauma provocată de diagnostic și să își recapete armonia interioară prin dezamorsarea conflictului dintre cele 2 polarități: masculin și feminim (yin și yang) și, nu în ultimul rând, cum să își recapte energia pentru a vindeca mai ușor rănile emoționale care apar în timp.

„Am fost învățați să trăim într-o continuă competiție cu ceilalți, iar pentru femei, această competiție este și mai acerbă din nevoia exacerbată și de societate de a fi văzute, apreciate, iubite… Atunci când în viața noastră apare ceva care ne știrbește feminitatea, cum este diagnosticul de cancer, trauma se instalează instant. Prin programul <>, femeile care au trecut prin această experiență vor învăța să își recapete încrederea în sine și să își amintească faptul că sunt unice, că în fiecare dintre noi există un univers întreg de explorat, iar aceasta este super-puterea noastră.” – a declarat Cosmina Grigore, președinte și fondator al Asociației Imunis.

Prima ediție a programului pentru paciente a avut loc în luna martie 2021, iar feedback-ul acestora a determinat-o pe Cosmina Grigore să lanseze a doua ediție, pentru a sprijini și mai multe femei care au trecut prin experiențe similare, cu scopul de a le ajuta să învețe să se auto-depășească, devenind cea mai bună versiune a lor.

„Mi-a fost… ca după o carte inspirațional-motivațională care m-a atins și din care vreau să pun în practica. Ai vorbit pentru sufletul meu și mă bucur pentru exercițiul zilnic pe care îl am de făcut…cumva aici e marea provocare pentru mine, să mă țin de acest exercițiu. Tu, grupul acesta și întâlnirile noastre săptămânale vor funcționa ca un reminder puternic așa că sunt convinsă că voi reuși, iar o astfel de practică nu are cum să nu fie transformațională.” – a punctat Bianca, una dintre pacientele din prima ediție a programului.

Persoanele care doresc să participe la noua ediție a programului, se pot înscriere printr-un mesaj la adresa de mail: pentrupacienti@asociatiaimunis.ro; Costul de participare în program este de 677 lei, taxă ce poate fi achitată în contul Asociației Imunis IBAN RO67RNCB0087151460880001 cu mențiunea „donație”. „Feminitate după Cancer” este un program adresat esenței energiei feminine, iar taxa reprezintă o dovadă de devoțiune pentru feminitatea lor.