CityVisionMagazine

Horoscop săptămânal 14 – 20 iunie 2020, cu Mădălina Manole

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole, iar previziunile sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Horoscop săptămânal Berbec: 14 – 20 iunie2020

Începi săptămâna cu mult chef de distracție, cu poftă de viață, însă ai grijă să nu-ți neglijezi responsabilitățile profesionale. S-ar putea să simți că nu-ți găsești locul și asta să te destabilizeze. Reeditarea unei situații din luna februarie poate aduce vești bune în plan profesional și financiar, deci pregătește-te să-ți îndrepți greșelile de atunci. Prima parte a săptămânii poate aduce dificultăți de concentrare, confuzii și poți scăpa cuvinte pe care apoi să le regreți, deci ai grijă la comunicare. Din punct de vedere sentimental, ești mult mai dispus să flirtezi, să cucerești și de ce nu, să te îndrăgostești.

Horoscop săptămânal Taur: 14 – 20 iunie2020

Săptămâna aceasta poți trece prin schimbări profesionale care te pot determina să vii cu reajustări și în viața personală. Nu este deloc exclus ca un context legat de carieră petrecut în luna februarie să reintre în atenția ta, iar acum să fii nevoit să dai dovadă de mai multă responsabilitate și răbdare. În cazul unor Tauri poate apărea un nou loc de muncă, o nouă ofertă de colaborare. Din punct de vedere sentimental, o respingere te poate dărâma pe moment, însă magnetismul tău, manifestat acum prin toți porii, te ajută să-ți canalizezi atenția către alte persoane și să depășești ușor momentul. Are balta pește și tu știi cel mai bine!

Horoscop săptămânal Gemeni: 14 – 20 iunie2020

Ai mai multă grijă la imaginea ta săptămâna aceasta, mai ales în prima parte, când un cuvânt spus din neatenție îți poate afecta reputația. Se întrevede stres profesional, confuzie și neclaritate în privința direcției profesionale și tensiunile cu superiorii nu sunt excluse. Tot acest context îți poate activa teama de viitor, teama de a te arunca în noi aventuri profesionale, dar nici nu ar trebui să faci noi pași până pe 23 iunie, cât Mercur, guvernatorul tău, retrogradează în zodia ta. În plus, te simți țintut în loc de o problemă financiară, poate o datorie, un credit, și s-ar putea să fii nevoit să faci niște schimbări în viața ta pentru a trece peste. Schimbările s-ar părea că sunt necesare și în plan sentimental pentru că ceva din trecut continuă să te urmărească și să nu-ți dea pace.

Horoscop săptămânal Rac: 14 – 20 iunie2020

Săptămâna aceasta se pot reedita niște situații relaționale mai vechi, posibil cu care te-ai confruntat în luna februarie, situații care să te tulbure destul de mult. Posibil ca unii nativi să se gândească serios la viitorul relației lor și să simtă o stare de instabilitate majoră. Sunt schimbări care apar, dar contextul personal al fiecărui nativ va decide dacă acestea sunt spre consolidarea poveștii sau spre încheierea ei. Din punct de vedere profesional și financiar, te implici în activități menite să te promoveze sau să îți aducă mai mulți bani. Nu este deloc exclus ca unii nativi să nu se mai simtă bine la job și să pornească în căutarea unui nou loc de muncă.

Horoscop săptămânal Leu: 14 – 20 iunie2020

Săptămâna nu începe deloc promițător pentru tine și asta pentru că poți avea parte de o dezamăgire din partea unei persoane apropiate sau poți vedea cum un vis se spulberă. Poate fi vorba de un prieten căruia îi vezi adevărata față sau de un asociat, partener de proiect, care-și arată adevăratele intenții. Până la urmă, bucură-te că vezi realitatea. Ai mai multă grijă la imaginea ta. Reeditarea careului dintre Saturn și Uranus poate aduce în atenția ta o problemă relațională trăită în luna februarie. S-ar putea ca acum tensiunile să fie mai aprige și să se aducă în discuție separarea, divorțul sau închierea unui contract profesional. Și unele planuri de căsătorie pot fi, din nou, date peste cap.

Horoscop săptămânal Fecioară: 14 – 20 iunie2020

Careul dintre Soare și Neptun, guvernatorul relațiilor tale, îi poate aduce la suprafață o situație de cuplu cu care ai tot evitat să te confrunți. Dacă ai ascuns mizeria sub covor, acum s-ar putea să fii nevoit să o scoți la suprafață. Este posibil să fie vorba și de o colaborare, un contract profesional care trebuie revizuit. Totodată, ceva ce s-a petrecut în plan sentimental în luna februarie revine în atenția ta pentru a fi clarificat. Răbdarea, diplomația și responsabilitatea față de viața de cuplu pot fi de ajutor acum. Reîntorcându-ne la sectorul profesional, unii nativi pot primi oferte acum și nu vor ști pe care să o aleagă sau nu vor ști pe ce direcție să meargă în continuare pentru a-și atinge obiectivele. Dacă faci parte din această categorie, ascultă-ți intuiția.

Horoscop săptămânal Balanță: 14 – 20 iunie2020

Săptămâna aceasta revine în atenția ta o situație sentimentală cu care te-ai confruntat în luna februarie. Contextul îți cere să faci unele schimbări pentru a-ți reactiva viața afectivă. Ține cont că ai nevoie de mai multă responsabilitate și maturitate sentimentală pentru ca lucrurile să evolueze în direcția dorită de tine. Profesional, vin fel și fel de sarcini care te confuzează și te pot agita, însă partea bună este că o ai pe Venus, guvernatoarea ta, în sectorul carierei și poți face pași spre afirmare sau chiar spre schimbarea direcției. Evită speculațiile financiare și încearcă să pui un ban deoparte, poate chiar să-ți deschizi un cont de economii.

Horoscop săptămânal Scorpion: 14 – 20 iunie2020

Reeditarea unui context sentimental, emoțional cu care te-ai confruntat în luna februarie te anunță acum că este nevoie să faci schimbări în mentalitatea pe care o ai vizavi de căsătorie, de ideea de cămin și s-ar putea să fii nevoit să-ți asumi niște responsabilități sau angajamente. Îți pu întrebări legate de viitorul relației în care te afli pentru că și tu îți dai seama că lucrurile nu mai merg la fel ca până acum. Profesional, luptă mai mult pentru a obține niște o promovare, o funcție pe care ți-o dorești pentru că ai toate șansele să o obții.

Horoscop săptămânal Săgetător: 14 – 20 iunie2020

Săptămâna aceasta se pot reedita niște aspecte profesionale sau financiare cu care te-ai confruntat și în luna februarie și va fi nevoie să schimbi o perspectivă, să revizuiești niște decizii luate sau să faci unele renegocieri. Este posibil să simți că nu muncești suficient sau că, din contră, muncești prea mult și câștigurile nu sunt pe măsură. Careul Soarelui cu Neptun te poate face destul de confuz din punct de vedere sentimental și relațional, ba chiar să-ți accentueze o stare de nesiguranță și instabilitate. S-ar putea să nu fii foarte sigur de viitorul relației în care te afli. Posibil, însă, să vezi și o altă față a partenerului de viață și asta să te ajute să iei o decizie în viitor privind relația voastră.

Horoscop săptămânal Capricorn: 14 – 20 iunie2020

A venit vremea să faci unele schimbări în plan sentimental, iar acestea pot avea legătură cu un context petrecut în luna februarie. Refacerea careului dintre Saturn, guvernatorul tău, acum retrograd, și Uranus din sectorul iubirii poate accentua ideea că nu mai poți amâna o decizie. Devine extrem de important pentru tine să fii apreciat de partener și să deții controlul asupra cheltuielilor, mai ales dacă ești într-o relație cu vechime și perechea de viață nu este responsabilă financiar. Oricum, limitările legate de bani pot fi deranjante și te pot restricționa din a face ceea ce-ți dorești, de aceea poți munci mai mult acum și stresul de la locul de muncă poate fi mai mare. Sunt și Capricorni care au parte de incertitudini sentimentale, mai ales dacă se află în relații noi.

Horoscop săptămânal Vărsător: 14 – 20 iunie2020

Săptămâna aceasta poate fi mai zbuciumată în plan emoțional și asta din cauza faptului că Saturn, aflat în rettrogradare în zodia ta, reface un careu cu Uranus care s-a petrecut în luna februarie. Este posibil să ai parte de nemulțumiri sufletești, să trăiești sentimentul de nesiguranță vizavi de familie, cămin, mai ales de instabilitate emoțională. Este nevoie să faci anumite schimbări pentru a redobândi pacea sufletească și să nu aștepți să vină totul din partea celorlalți. Din punct de vedere profesional, fii mai atent la intențiile celor cu care lucrezi pentru că s-ar putea să nu fie dintre cele mai bune.

Horoscop săptămânal Pești: 14 – 20 iunie2020

În prima parte a săptămânii, grație careului dintre Soare și Neptun, guvernatorul tău, aflat chiar în zodia ta, poți fi mai confuz și sentimentele tale pentru cineva pot fi foarte neclare și contradictorii. Nu sunt excluse dezamăgirile venite din partea celor dragi, inclusiv din partea familiei, și obstacolele venite în legătură cu o locuință, poate cu actele unei case. Totodată, este o perioadă în care ai putea prinde curaj și ai putea depăși o frică interioară, astfel încât să îți poți recunoaște sentimentele pentru cineva. Profesional, ai mai multă grijă la tensiunile cu superiorii. Din punct de vedere al sănătății, profită că este ultima săptămână în care Jupiter, guvernatorul tău secundar, mai traversează zodiaq ta în mers direct și fă tot posibilul să-ți îmbunătățești stilul de viață. Relaxează-te, odihnește-te și meditează și-ți vei menține optimismul.