CityVisionMagazine

Care este relația ta cu natura?

Natura ne oferă soluțiile și resursele de care avem nevoie: oxigen, hrană, apă și o sumedenie de plante binefăcătoare. Tot ea ne învață să iubim orice lucru mărunt și să fim răbdători, să alocăm mai mult timp propriei persoane pentru a ne dezvolta armonios. Comuniunea cu natura poate transforma viața într-o experiență de poveste. Puțini sunt cei care înțeleg cu adevărat acest lucru si își fac viața mai frumoasă și mai ușoară decât ceilalți. Comuniunea cu natura oferă echilibru și astfel ies la iveală cele mai frumoase fețe ale acestei lumi.

Printre acești oameni excepționali se numără și creatorii brandului InaEssentials, o afacere de familie care se ocupă cu agricultura și prelucrarea organică a culturilor de uleiuri esențiale de mai bine de un deceniu. Familia Ralcheva cultivă plantații cu lavandă organică, trandafiri, scumpie, roiniță, mușețel și salvie.

Cunoști beneficiile acestor plante?

Lavanda este o plantă cu flori din familia mentei, fiind foarte ușor de identificat datorită parfumului său. În antichitate, aceasta era folosită drept plantă sfântă. Una dintre proprietățile uleiului de lavandă extras din plantă este de anihilare a bacteriilor, lucru care poate preveni și vindeca erupțiile acneice.

Trandafirii… Cine nu îi admiră? Cine nu îi cunoaște? Apa de trandafiri este un produs versatil cu întrebuințări atât în gastronomie, cât mai ales în cosmetică pentru diverse probleme ale tenului. Aceasta are proprietăți antiinflamatoare, antiseptice, antiiritante, astringente, efect tonic și revigorant, fiind ideală pentru îngrijirea tuturor tipurilor de ten în special tenul sensibil cu probleme (roșeață, acnee).

Roinița (Melissa) este ca o terapie, ca un balsam care favorizează calmul, relaxarea și starea de bine. Apa de roiniță este minunată pentru calmarea pielii iritate sau sensibile, este un aliat al pielii uscate și un antioxidant pentru pielea matură.

Salvia poate păstra pielea sănătoasă și frumoasă, având un efect anti-îmbătrânire. Antioxidanții din salvie reduc semnele de îmbătrânire cum ar fi ridurile și liniile fine de expresie. Acești antioxidanți asigură și o protecție împotriva radicalilor liberi care au capacitatea de a distruge celulele pielii, cauzând îmbătrânirea prematură a ei. Salvia are un conţinut bogat de calciu și vitamina A.

La InaEssentials România poți descoperi produse naturale potrivite pentru fiecare tip de ten.

Povestea acestor produse minunate se scrie chiar și acum. Totul a început în Bulgaria în februarie 2019, unde Inaessentials a ajuns al doilea cel mai mare și mai respectat magazin online de produse cosmetice organice. În februarie 2020, s-a născut Inaessentials.de și compania a început să își desfășoare activitatea în Germania. În martie 2020, apare inaessentials.ro. În România, clienții se îndrăgostesc imediat de afacerea familiei și mulți oameni oferă produselor o șansă. Au continuat să se extindă în Marea Britanie, Slovacia, Polonia, Cehia, Italia, Spania și Portugalia.

„Misiunea noastră este de a produce produse de cea mai înaltă calitate și curate, protejând în același timp natura noastră.” – Este mesajul care te întâmpină când accesezi site-ul inaessentials.ro. Și așa este!

Apele florale sunt produse naturale de care avem nevoie în fiecare zi, deoarece au multe beneficii, asupra cărora este bine să ne informăm. Și așa cum natura ne învață să avem răbdare și tu, prin utilizarea zilnică a acestor produse binefăcătoare, vei vedea efectul pe care îl au asupra ta și rezultatele miraculoase pe care natura ni le oferă.