CityVisionMagazine

Ingrediente din natură pentru un ten revigorat

În natură găsim echilibrul de care avem nevoie: aerul curat de munte ne oxigenează mintea, sunetul valurilor marii ne relaxează, verdele proaspăt de primăvară ne face să zâmbim, iar florile colorate și înmiresmate ne oferă o stare de bine. Ne-am pierde vitalitatea dacă nu ne-am bucura pe deplin de minunile pe care ni le oferă natura. În ultimii ani s-a pus accent pe cosmeticele ce conțin ingrediente naturale, produsele biodegradabile și prietenoase cu mediul tocmai pentru a ne întoarce puțin câte puțin la natura miraculoasă.

Aglomerațiile urbane, poluarea, stresul, anxietatea, alimentația neadecvată pot dăuna atât organismului, cât și pielii. Privește-ți tenul. În fiecare zi, acesta este supus numeroaselor agresiuni externe. Lipsit de apărare, el devine mai fragil din cauza reziduurilor produselor de îngrijire și a celor de machiaj. Porii se blochează și pielea arată uscată și ternă, ajungând să îmbătrânească prematur.

De aceea, este important să acordăm o atenție deosebită rutinei de îngrijire, mai ales celei de demachiere. Doar așa pot fi îndepărate impuritățile și reziduurile de poluare. Însă suntem diferiți, așa că nevoile noastre nu sunt aceleași. Intervin numeroși factori (vârsta, tipurile de ten, dorințele, stilul de viață) și este indicat să ne creăm o rutină potrivită, unică.

Cercetătorii Yves Rocher au reinventat procesul de curățare a tenului prin dezvoltarea unei game complete de demachiante și produse destinate curățării tenului, cu ingrediente active vegetale din Bretania. Acestea sunt adaptate tuturor nevoilor noastre.

În plus, formulele sunt bogate în ingrediente naturale, produsele sunt biodegradabile, texturile sunt potrivite pentru toate dorințele de frumusețe și ambalajele sunt concepute ecologic, fiind vesele și fresh.

Noua gamă conține o micro-algă și patru plante cu proprietăți fabuloase:

În urma campanie BUZZstore am fost selectată să testez câteva produse din noua gamă concepute special pentru tipul meu de ten. Eu am un ten mixt cu tendință de îngrășare. Produsele folosite au fost:

În funcție de tipul tău de ten, poți alege o îngrijire totală a feței pentru a fi cea mai bună versiune a ta!