CityVisionMagazine

Academia Sigurantei Auto lanseaza Maratonul Sigurantei Auto

Siguranta micutilor pasageri este o preocupare importanta pentru parinti. Din dorinta de a-i proteja cat mai bine in timpul calatoriei, Academia Sigurantei Auto lanseaza Maratonul Sigurantei Auto, un demers national care are ca scop educarea si informarea parintilor referitor la instalarea si transportarea corecta a copiilor pe parcursul fiecarui drum efectuat cu un autovehicul.

Maratonul Sigurantei Auto este un proiect de tip caravana, ce va fi prezent in mai multe zone ale tarii, anuntate ulterior. Scopul acestui proiect este de a motiva parintii de a lua contact cu specialistii Academiei Sigurantei Auto in orasele in care caravana va fi prezenta. Mai precis, mamicile si taticii sunt incurajati sa vina sa discute cu expertii Academiei Sigurantei Auto pentru a verifica daca scaunul auto al micutului este instalat corect si pentru a primi sfaturi despre transportarea micutului in deplina siguranta.

Academia Sigurantei Auto este o comunitate formata din parinti, experti, specialisti si medici. Impreuna, prin eforturi si demersuri comune, aceasta isi propune sa faca diferenta in ceea ce priveste transportarea in siguranta a micutilor. Misiunea Academiei Sigurantei Auto este de a informa, preveni, a oferi suport, grija si iubire famiilor si implicit copiilor.

Academia Sigurantei Auto isi propune sa fie liantul intre parinti, medici si chiar institutiile autorizate in domeniu, pentru ca impreuna sa fie creat un viitor mai bun si mai sigur pentru copii.

Siguranta se reflecta si in luarea deciziei corecte privind scaunul auto pentru copil, ce va fi utilizat in masina. Alegerea unui scaun auto corespunzator, precum si instalarea corecta a acestuia sunt factori ce au efect asupra vietii micutului pasager.

Academia Sigurantei Auto sprijina initiativa Nuna si Joie de a oferi posibilitatea tuturor celor care achizitioneaza un scaun Nuna sau Joie de a beneficia de instalare GRATUITA in Centrele Acreditate, indiferent de unde este achizitionat scaunul auto.

Asta inseamna ca aveti posibilitatea de a merge in unul din centrele acreditate, acolo unde experți si persoane specializate in acest domeniu, va stau la dispozitie cu toate informatiile necesare cu privire la instalarea unui scaun auto Nuna sau Joie.

Acest serviciu este GRATUIT pentru orice scaun Nuna sau Joie, indiferent de unde sau cand a fost achizitionat.