CityVisionMagazine

Sfaturi pentru o privire mai pătrunzătoare

Dacă anul trecut ne-am machiat mai puțin și am trecut printr-un proces de autocunoaștere, acum este momentul să înflorim și să strălucim. Nouă, femeilor, ne place să punem accent pe machiajul ochilor, așa că sănătatea genelor este un subiect pe care trebuie să îl avem în vedere când ne alegem rutina de îngrijire. Mascara oferă o privire expresivă în doar câteva secunde, însă utilizarea zilnică poate fi dăunătoare datorită ingredientelor sale. De asemenea, fiecare demachiere reprezintă o agresiune împotriva genelor: unele cad, iar cele rămase devin mai fragile, mai subțiri. Pentru că orice femeie își dorește o privire seducătoare, am pregătit o listă cu mici trucuri care dau rezultate.

O activitate simplă, dar eficientă este periatul genelor. Îmbunătățește circulația sanguină și stimulează creșterea firelor de păr. Poți folosi o perie specială sau să cureți bine un tub vechi de mascara pentru a-i utiliza pensula. În plus, adaugă în tub câteva picături de Vitamina E și vei vedea diferența.

Uleiul de ricin este recunoscut pentru calitățile sale regeneratoare: acesta va repara genele, le va reda aspectul sănătos, astfel încât să devină viguroase și mult mai accentuate.

Atenție la factorii de stres și la alimentație, uneori chiar și acestea îți pot afecta creșterea genelor, așa cum se întâmplă și în cazul părului. Lipsa vitaminelor duce la căderea părului și a genelor. Consumă mai multe proteine, vitamine și alimente bogate în acizi grași, cum ar fi nucile, carnea, ouăle, peștele, fructele și legumele.

Folosește produse de demachiere destinate machiajului ochilor. Din când în când, lasă-ți pielea și genele să respire, cel puțin una-două zile pe săptămână.

Optează pentru un produs cu dublă întrebuințare. Îți recomand MASCARA MED! Produsul conferă genelor o nuanță de un negru intens, în timp ce substanțele hrănitoare din formulă susțin procesul natural de creștere al acestora. În plus, poți alege între MASCARA MED Classic și MASCARA MED XL-Volume. Primul este potrivit pentru un machiaj de zi, dacă nu îți dorești un efect dramatic al genelor. Iar cea de-a doua opțiune te ajută să obții rapid gene cu volum, oferind rezultate de până la șapte ori mai bune față de genele naturale.

Genele tale vor fi mai dese, mai lungi, îmbrăcate într-o nuanță de negru intens, deoarece MASCARA MED conține un ingredient benefic: keratina (întărește genele naturale și le hrănește în profunzime). Astfel fiecare aplicare reprezintă o sursă nutritivă pentru gene! Acest mascara nu conține parfum sau ingrediente care pot irita ochii. Indiferent de varianta aleasă, MASCARA MED se aplică pe genele superioare și inferioare. Pentru gene perfect separate, periajul se face de la bază spre vârf, cu mișcări în zig-zag. Se îndepărtează cu demachiant pentru ochi. Pentru stimularea creșterii naturale a genelor se recomandă utilizarea zilnică.

Află mai multe, accesând site-ul: https://www.mascaramed.ro/