CityVisionMagazine

Cum ne pregătim de vară?

Obiceiurile de zi cu zi s-au schimbat de mai bine de un an, deoarece trecem printr-o perioadă aparte și fiecare plan de vacanță reprezintă o binecuvântare. După provocările din 2020, an pe care ne dorim să îl ștergem cu desăvârșire din amintire. Oriunde ne vor purta pașii în această vară, este important să ne completam bagajul cu tot ce avem nevoie pentru ca pielea noastră să fie așa cum o iubim – perfectă.

Fie că alegi sandale cu toc sau balerini, tălpile trebuie să fie îngrijite. Nu mai ai nici o scuză! Vremea bocancilor și a cizmelor s-a dus. Ai încercat șosetele exfoliante? Îți recomandăm Parasoftin șosete exfoliante. Acest produs revoluționar reprezintă o soluție practică și eficientă ce permite îngrijirea intensivă și confortabilă a pielii tălpilor. În funcție de gradul de deteriorare a pielii tălpilor, compoziția Parasoftin înmoaie epiderma și exfoliază călușurile.

image

Proprietăți:

– complexul de extracte din plante, ureea și alantoina hidratează pielea uscată și susțin regenerarea și reconstrucția epidermei, având efect de netezire și catifelare;

– acizii AHA/BHA stimulează eficient procesele de regenerare și de reînnoire a pielii;

– ingredientele atent selectate asigură hidratarea intensivă a tălpilor, oferind pielii un aspect neted, îngrijit și delicat după aproximativ șapte zile de la utilizare.

Acțiune:

– elimină eficient călușurile piciorului;

– îndepărtează pielea aspră și bătăturile;

– hidratează și catifelează pielea tălpii piciorului.

Și pentru buze hidratate și frumoase, îți propunem stick-ul Feminohelp, cu ulei de măsline presat la rece și îmbogățit cu ulei de mentă, ce protejează și hrănește buzele uscate și crăpate.

image

Cele două produse esențiale pentru această vară sunt disponibile în farmacii, dar și online.

Să înceapă vara!