CityVisionMagazine

Pe urmele aristocrației britanice

Trebuie doar să închideți ochii, să vă imaginați trecutul, prezentul sau viitorul ori lumi străine nouă și totul va deveni posibil. Citind ajungi să vizitezi tărâmuri fantastice, poate chiar uitate de timp. Știți foarte bine că ador să citesc, să explorez fiecare univers paralel și să evadez din cotidian. Vă invit să câștigați o carte populară printre cititori, o aventură romantică în lumea aristocrației britanice. Este vorba de „Bridgerton. Eu și ducele” scrisă de Julia Quinn. Ați urmărit serialul de succes difuzat de Netflix?

An apariţie: 2021
Autor: Julia Quinn
Editura: LITERA, colecția Moon Light
Titlu Original: Bridgerton: The Duke and I
Traducător: Anca Gabriela Marin

Sumar: Fără îndoială, Simon Basset este pe cale să o ceară în căsătorie pe sora celui mai bun prieten – frumoasa Daphne Bridgerton, care nu mai are mult ca să fie considerată fată bătrână. Dar cei doi știu cum stă treaba de fapt: au făcut un pact ca să le păcălească pe mamele din înalta societate, care se dau peste cap să-l însoare pe Simon cu vreuna dintre fiicele lor. În ce o privește pe Daphne, ea își propune să atragă vreun pretendent bogat, dacă va părea că este curtată de un duce.

Vals după vals pe la balurile din Sezonul londonez, Daphne și Simon încep să uite că se prefac a fi logodiți. Poate că de vină este zâmbetul lui ștrengăresc sau privirea lui arzătoare când se uită la ea, Daphne nu știe exact, dar simte că se îndrăgostește cu adevărat de frumosul și elegantul duce. Iar acum trebuie să facă tot posibilul să-l convingă și pe el că planul lor merită schimbat pe ici pe colo, pentru că nimic nu este mai prețios decât dragostea împărtășită.

Eu și ducele ne bucură cu umorul și dialogurile antrenante marca Julia Quinn, dar în profunzime, sub pojghița de farmec din perioada Regenței, se ascunde un filon serios, care explorează impactul traumelor din copilărie și puterea vindecătoare a dragostei.“ – Lois Faye Dyer

Premiul este oferit de prieteni dragi mie, Libris.ro!

Vă puteți înscrie la concurs aici! ATENȚIE! Concursul se încheie pe 17 iunie, la ora 23:59 și e valabil doar pe teritoriul României. Câștigătorul va fi desemnat pe 18 iunie.

Succes tuturor!