CityVisionMagazine

Cum să ai un zâmbet de HOLLYWOOD?

Atunci când privim o persoană, ce remarcăm mai întâi? Zâmbetul, nu-i așa? Încă de mici am fost mereu fascinați de zâmbetul actorilor, de dinții lor albi și strălucitori. Mereu ne-am întrebat ce putem face să avem și noi astfel de dinți și un zâmbet fermecător. Continuăm să admirăm și în ziua de azi, în filmele sau emisiunile pe care le urmărim, celebrități care au dinți strălucitori și am vrea să le semănăm.

Cum e posibil acest lucru?

Vestea bună e că astăzi lucrurile au evoluat foarte mult. Suntem din ce în ce mai preocupați de aspectul nostru fizic și ne îngrijim tot mai des ca acesta să fie impecabil, indiferent de vârsta pe care o avem sau indiferent de condiția socială. Estetica dentară și dento-facială sunt două ramuri ale medicinei care au crescut foarte mult în ultimii ani, astfel încât, în fiecare zi apar noi tehnici inovative.

​În zilele noastre, medicii folosesc cele mai avansate tehnologii și tehnici, într-un cadru confortabil și modern, pentru a restaura aspectul natural, textura și fermitatea pielii.

Estetica dentară și cea dento-facială: în armonie perfectă!

Nu doar că astăzi poți avea un zâmbet cuceritor grație unor dinți impecabili dar, „Departamentul de estetică facială al clinicii noastre oferă servicii profesionale de remodelare și mărire a buzelor, de umplere și eliminare a ridurilor.”, aflăm de la dr. Lorelei Nassar.

Este important să știi că estetica feței influențează foarte mult zâmbetul. Odată cu înaintarea în vârstă, buzele își pierd din volum și apar acele crăpături inestetice. Ce e de făcut? Pentru astfel de cazuri ne vin în ajutor medicii chirurgi care se ocupă de rejuvenarea și revitalizarea buzelor, redându-le un aspect ce le conferă voluptozitate, echilibru și, în special, tinerețea acestora. Ți-am dat deja un boost de încredere, nu-i așa?

Care sunt avantajele intervenției asupra buzelor?

Mărirea în volum a buzelor cu acid hialuronic este una dintre cele mai solicitate proceduri de augmentare. Această procedură estetică are ca principal scop îmbunătățirea aspectului buzelor prin restaurarea formei, structurei și a volumului acestora. Intervenția cu acid hialuronic asupra buzelor este cea care oferă suport și formă țesuturilor buzei, astfel că, în urma acestei proceduri, vor rezulta cele mai frumoase buze care contribuie la aspectul facial al pacientelor. Un avantaj important al intervenției cu acid hialuronic este acela că poate fi controlat de medic, pentru a remodela și mări buzele în funcție de dorința pacientei.”, punctează specialistul.

În ce constă intervenția la nivel facial?

În general, această procedură se desfășoară sub anestezie locală – de regulă se folosește cremă –  dar se poate efectua și prin blocarea ramurilor nervoase. Dacă ne referim la riduri, pot exista multiple cauze care au dus la apariția acestora. Pentru reîntinerirea și prevenția îmbătrânirii faciale se poate apela și la tratamente de umplere, tratamente ce includ injectări cu acid hialuronic. Rezultatul? Aceste tratamente netezesc și oferă pielii mai mult volum.”, adaugă dr. Nassar.

Dar, dincolo de tratamentele menționate, să nu uităm că, acidul hialuronic este cel mai des folosit de către medici chirurgi pentru eliminarea ridurilor. Acesta se folosește cu precădere pentru eliminarea ridurilor fine, medii și adânci din jurul ochilor, nasului și gurii, iar rezultatele sunt excepționale, după cum ne-a mărturisit specialistul. Acidul hialuronic face parte în mod natural din organismul uman, astfel încât folosirea unui produs de calitate superioară îl face practic inofensiv, reacțiile alergice fiind nule.

Așadar, de ce să-ți dorești un zâmbet ca al actorilor de la Hollywood?

În primul rând, un zâmbet perfect oferă o mai mare încredere în sine. Un zâmbet frumos luminează, de asemenea, privirea, oferind imaginea unei persoane care, nu doar că e sigură de potențialul ei, dar este, de asemenea, hotărâtă, gata de acțiune.

Îți dorești să-ți îmbunătățești aspectul și impresia pe care o faci altora?

Știi cum se numesc dinții din față? Zona zâmbetului. Zonele anterioare ale arcadelor dentare sunt cele care apar atunci când zâmbești. Prin urmare, este important să ai o zonă de zâmbet sănătoasă și frumoasă.

La Clinica de Implantologie Dr. Lorelei Nassar, specialiștii noștri sunt gata să-ți vină în ajutor.

Te așteptăm pe str. Puțul lui Zamfir nr. 17, sect. 1, București sau ne poți trimite un mail la contact@drnassar.ro.