CityVisionMagazine

Beneficiile masajului facial clasic. Ce rol are el atunci când vine vorba despre frumusețea ta?

Știm deja… frumusețea și sănătatea interioară se reflectă pe tenul nostru. Însă, ce ne facem cu acesta din urmă atunci când, agresat fiind de mediul exterior, tenul nu mai emană atât de mult bine pe cât ți-ai dori.

„Masajul facial clasic este cea mai bună metodă de îndepărtare a celulelor moarte care se acumulează la suprafața pielii și care îi dau tenului acel aspect tern și îmbătrânit. Reținem, așadar, că masajul facial clasic redă strălucirea naturală a pielii. În plus, un ten proaspăt, luminos, vine cu un plus esențial din punct de vedere psihic. Așadar, toate se strâng într-un buchet de beneficii.”, explică Dan Bujor, terapeut masaj cu bambus.

Masajul facial clasic se realizează prin mișcări circulare, ușoare, însă, în același timp ferme, prin ușoare lovituri cu vârful degetelor. Rolul acestor mișcări este acela de a tonifia și detensiona mușchii faciali, de a reactiva sistemul circulator și limfatic de la nivelul feței și de a îndepărta celulele moarte și impuritățile, astfel încât tenul să strălucească de sănătate.

Beneficiile masajului facial clasic

Punctual, specialistul în masaj cu bambus, explică exact care sunt beneficiile masajului facial clasic.

Efect de lifting – poate fi considerat un tratament de înfrumusețare natural, deoarece stimulează producția de colagen și circulația sângelui.

Are efect anti-aging – ajută la relaxarea mușchilor încordați și la reducerea ridurilor, ceea ce înseamnă că tenul tău va arăta mult mai tânăr.

Îmbunătățește circulația sângelui – stimulează sistemul limfatic, care se află sub piele și crește fluxul de sânge oxigenat și nutrienți necesari pentru un ten sănătos.

Ameliorează problemele tenului, precum acneea sau rozaceea – îmbunătățește circulația sângelui și sporește vindecarea pielii, dar ajută și la eliminarea toxinelor.

Ajută la detoxifierea pielii – ajută la eliminarea toxinelor, prin stimularea ganglionilor limfatici din zona bărbiei și a mandibulei.

Previne apariția cearcănelor – prin eliminarea excesului de fluide care se adună în jurul ochilor.

Ajută la curățarea tenului – sunt îndepărtate celulele moarte, contribuind astfel la exfolierea tenului.

De ajutor în ameliorarea durerilor de cap, a congestiilor nazale cauzate de alergii, dar și a stresului.