CityVisionMagazine

Blue on you: lenjerie răcoroasă pentru zile fierbinți

It’s a match: tu și un set nou de lenjerie de vară, suficient de comod pentru a petrece în el cea mai mare parte din zi, însă tot atât de sexy pentru a-ți ridica moralul. Poartă ceva lejer, comod și care se asortează perfect unei atitudini cheecky în această vară. Am făcut o incursiune prin noua colecție de la Victoria’s Secret și am întocmit o listă de dorințe pentru tot sezonul cald. Iată cele mai hot descoperiri de care trebuie să afli:

Blue on you

Vara trecută culoarea anului Pantone a trecut neobservată în raftul cu lenjerie, însă fascinația noastră pentru nuanțele oceanului este mai vie ca niciodată. Este momentul să îi redăm glamourul care i se cuvine: bine te-am regăsit, classic blue! Victoria’s Secret îi dedică o selecție amplă de seturi din care poți alege de la sutiene + slip comode din bumbac Sexy Tee la o variantele de body-uri, bralette și bikini din dantelă și ștrasuri din colecția Very Sexy.

Cheecky girls

Creează colecția perfectă de chiloți alegând din noutățile cheecky care pun în evidență silueta indiferent ce porți pe deasupra: cheecky micro cu inserții din dantelă (dragoste la prima probă) sau cheecky transparenți din plasă.

Cotton love

Nopțile de vară sunt despre o pijama din bumbac subțire și o briză răcoroasă. Tu decizi destinația de relaxare, noi îți sugerăm un companion extrem de stylish: Seersucker Crop Short PJ – setul cu pantaloni scurți și top scurt care arată atât de bine încât îți vei dori să îl porți și pe afară, stilizat cu șlapi și pălărie tip bucket.

Dantelă&co

Dantela și transparențele nu pot lipsi din garderoba ta intimă de vară. Adaugă puțină strălucire cu ajutorul inserțiilor de ștrasuri disponibile în colecția Very Sexy și mizează pe modele retro, extrem de decupate, desprinse parcă dintr-un videoclip al anilor 80.

Descoperă noutățile în materie de lenjerie și nightwear exclusiv în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City.