CityVisionMagazine

ECCO DESCHIDE UN NOU MAGAZIN ÎN ROMÂNIA

Brand-ul global ECCO, cunoscut pentru încălțămintele sale premium, adaugă un alt magazin la cele peste 2.250 de shop-uri monobrand din întreaga lume.

Deschis pe 27.05, ECCO Pallady este situat în Fashion House Pallady și devine cel de-al patrulea magazin outlet din Romania, si primul magazin Outlet Concept Prime.

„Am reușit să deschidem încă un magazin de tip Outlet, al patrulea din țară, astfel rămânând fideli planului nostru de dezvoltare. Este în primul rând cel mai mare magazin din România și în al doilea rând primul realizat pe noul concept Outlet Prime, oferind un look fresh și minimalist. Sperăm să fie un punct de atracție atât pentru bucureșteni cât și pentru turiștii care se îndreaptă spre mare. Nu în ultimul rând, magazinul respectă toate prevederile de igienă și protecție în vigoare, atât pentru clienți cât și pentru angajații noștri.”Victor Tighinean, director general ECCO România.

Având la bază conceptul ECCO Prime, noul magazin ”se prezintă” într-un mod ușor, natural, scandinav, care este în concordanță cu spiritul pantofilor ECCO.

Corpurile de iluminat alb strălucitor, în combinație cu culorile stejar și negru, creează scena perfectă pentru întreg portofoliu de produse din fiecare gamă ECCO.

Noul magazin este bazat pe noul concept Prime Outlet ECCO și este special dezvoltat pentru locații premium ce oferă cea mai mare parte a colecției locale ECCO.

Acesta combină prezentarea exclusivă a produsului și o stocarea integrată, dar discretă, a celorlalte produse din gamă. Un aspect curat, personalizat, de corpuri de iluminat ușoare, de inspirație scandinavă, în combinație cu caracteristici simbolice ale mărcii.

ECCO este, în primul rând, o afacere de familie bazată pe măiestrie, producătorul danez a adunat cunoștințe valoroase de mai bine de 50 de ani.

Înființată în 1963, compania a reușit să promoveze în mod constant inovația, conducând propriile sale tăbăcării și fabrici de pantofi, controlând majoritatea lanțului valoric și garantând, astfel, o calitate extraordinară a încălțămintelor sale.

Cu un accent puternic pe piele premium, de înaltă calitate și platforme inovatoare de confort, ECCO oferă o gamă largă de produse pentru întreaga familie indiferent de sezon.

Magazinul ECCO din Fashion House Pallady este noul membru al ”familiei” și vă așteptăm să ne treceți pragul!