CityVisionMagazine

Cum te poți bucura cât mai mult de o culoare intensă a părului tău?

Cum îți păstrezi culoarea intensă pe timpul verii ? Cum eviți efectul de mătuire ? Ei bine, această misiune poate fi o adevărată provocare.  

În sezonul cald, apar și primele pericole pentru un păr strălucitor și hidratat: razele UV, clorul din apa de piscină, apa sărată a mării și umiditatea crescută. Rezultatul? Vârfuri despicate, arsuri ale scalpului, fire rebele și o culoare mătuită.

Așadar, ce poți face pentru a te bucura de o culoare cât mai intensă? Violeta Pavlovici, membru în echipa Londa Professional, îți oferă 3 tipsuri pentru a îngriji părul vopsit pe timpul verii.

„Așa cum îți protejezi pielea de razele solare, tot așa e nevoie să te îngrijești și de părul tău, mai ales dacă vrei să te bucuri de o culoare vibrantă cât mai mult timp,” explică specialistul Londa Professional.

3 tipsuri pentru a te bucura de o culoare intensă pe timpul verii

1. „Prelungește rezultatele colorării cu ajutorul unor produse de îngrijire special formulate pentru părul vopsit. Astfel, te vei bucura mai mult timp de o nuanță mereu proaspătă”, recomandă Violeta Pavlovici.

2. „Mizează pe un spray de hidratare fără clătire, pentru protecția culorii.  Un astfel de produs protejează părul vopsit împotriva decolorării și mătuirii culorii.”, explică hairstylistul Londa Professional.

Include în ritualul tău de îngrijire un produs Londa Professional special gândit în acest sens. Sprayul de hidratare fără clătire pentru protecția culorii Color Radiance oferă instantaneu luminozitate părului vopsit și îl protejează împotriva decolorării. Formula sa conține extract de fructul pasiunii și de coajă de portocală, renumită pentru stoparea efectelor de oxidare.  Iar tu te vei putea bucura de o nuanță vie a părului timp îndelungat!

3. „Folosește produse de îngrijire cu factor de protecție solară. Scopul produselor SPF pentru îngrijirea părului este de a proteja culoarea și de a preveni deshidratarea firelor. Acestea previn deteriorarea fibrei, oferă protecție împotriva razelor UV și mențin culoarea vibrantă,” precizează Violeta Pavlovici.

Preț recomandat spray de hidratare fără clătire pentru protecția culorii Color Radiance de la Londa Professional: RON 37