CityVisionMagazine

Horoscop luna iunie 2021, cu Mădălina Manole, Astrolog

Horoscopul lunii iunie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole, iar previziunile sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Horoscop luna iunie Berbec

Dragoste

Te bucuri de o perioadă foarte bună în plan sentimental. Ai parte de sprijinul lui Venus, planeta iubirii și cea care-ți guvernează relațiile, pentru a te reconecta la partener, pentru a reașterne armonia în cuplu, mai ales că inițiativa va veni din partea acestuia, iar dacă ești singur, poți profita de tranzitul lui Marte, guvernatorul tău, prin sectorul iubirii tale pentru a flirta și a cuceri pe cine-ți dorești.

Carieră și bani

Până pe 23 iunie, cât Mercur este retrograd în Gemeni, evită să semnezi noi contracte deoarece acestea nu vor fi de durată sau nu-ți vor satisface așteptările. Poți, în schimb, renegocia sau relua colaborări mai vechi. Dacă ești implicat în proiecte de grup sau de social media, încearcă să-ți schimbi perspectiva și să te adaptezi prezentului. Sectorul financiar este destul de sensibil luna aceasta și nu ar trebui să faci cheltuieli majore, ci să dai dovadă de responsabilitate. Posibil ca o ofertă ratată, pierdută în februarie, să revină în atenția ta.

Sănătate

Primele trei săptămâni din luna iunie te pot agita mai mult și nu este exclus să ai parte de nopți nedormite și, implicit, să devii mai irascibil. În schimb, dacă vei apela la spiritualitate, la meditație și tehnici de relaxare, vei reuși să te redresezi destul de ușor.

Horoscop luna iunie Taur

Dragoste

Dacă ai o relație stabilă, atunci luna aceasta te va susține Venus, planeta iubirii și guvernatoarea ta, să fii mai expresiv cu sentimentele tale și să-i declari iubirea partenerului într-un mod practic, dar romantic. În schimb, dacă ești singur, nu începe noi relații acum pentru că Mercur, planeta care-ți guvernează iubirea, este retrograd și-ți poate aduce dezamăgiri ulterior. S-ar putea să nu distingi exact care este limita între iubire și prietenie.

Carieră și bani

Poate reveni în atenția ta o situație profesională petrecută în luna februarie, însă care acum trebuie reeditată și reevaluată. Lasă încăpățânarea deoparte și fii mai adaptabil la noutăți. Din punct de vedere financiar, ține cont că Mercur retrogradează în casa banilor tăi, deci poți simți o serie de limitări și nemulțumiri, de aceea este nevoie de revizuirea serioasă a modului în care-ți câștigi și administrezi veniturile. Evită câștigurile care par rapide și ușoare.

Sănătate

Este o lună bună din punct de vedere al sănătății, însă s-ar putea să trebuiască să te preocupi mai mult de sănătatea cuiva din familie. Nativii care abordează latura spirituală a vieții pot descoperi că au de rezolvat niște traume emoționale, tipare toxice din copilărie rămase nevindecate.

Horoscop luna iunie Gemeni

Dragoste

Mercur este retrograd în zodia ta până pe 23 iunie, prin urmare poți fi foarte confuz cu privire la viața ta personală și la direcția de viitor pe care să te încadrezi. Nu este momentul să iei decizii sau să dai verdicte, fie că vrei să faci o cerere în căsătorie, să oficializezi o relație, fie că vrei să rupi o relație sau să intentezi divorț.

Carieră și bani

Redefinește-ți obiectivele profesionale și strategia prin care vrei să și le atingi. Nu iniția demersuri noi, nu semna contracte pentru că nu vor avea viață lungă, și ai mai multă grijă la imaginea ta, la cum te expui în fața lumii. O situație financiară, poate legată de acte, credite, bunuri materiale, care s-a petrecut în februarie poate reveni în viața ta pentru a o reanaliza din alt unghi.

Sănătate

Pe lângă faptul că Mercur retrogradează în zodia ta, îți este și guvernator, așa că este normal să te simți mai agitat acum, mai airascibil și stresat. Va trebui să faci tot posibilul pentru a-ți relaxa mintea și pentru a te odihni corespunzător.

Horoscop luna iunie Rac

Dragoste

Venus, planeta iubirii, va tranzita luna caeasta zodia ta, iar dacă ești singur te va susține să cucerești mai ușor, oferindu-ți un plus de senzualitate și magnetism. În schimb, în cuplu poate surveni un moment de criză, iar acolo unde în ultimii trei ani au existat probleme și s-a făcut totul pentru ca lucrurile să funcționeze, însă rezultatele nu s-au schimbat, pot surveni separări.

Carieră și bani

O situație profesională, un contract, care nu s-a concretizat în februarie are acum șanse să fie rediscutat dintr-o altă perspectivă. Marte, planeta acțiunii, va tranzita luna aceasta sectorul tău financiar și îți cere să te pui mai mult în valoare pentru a-ți crește veniturile, mai ales că vei avea energia și determinarea necesare să faci bani din munca ta.

Sănătate

Deși luna începe cu stângul, dat fiind că Mercur este retrograd în casa sănătății tale, și te poți simți mai obosit, mai irascibil și mai temător, având chiar tendința de a-ți somatiza trăirile interioare, ulterior, când Soarele va intra în zodia ta și o va activa, pe 21 iunie, îți vei recăpăta vitalitatea și energia.

Horoscop luna iunie Leu

Dragoste

Este o perioadă destul de sensibilă în plan relațional, mai ales pentru cei care sunt în relații de lungă durată. Se pot confrunta din nou cu situații care au apărut în luna februarie și care acum cer mai multă responsabilitate și maturitate, dar mai ales răbdare, un criteriu deloc pe placul Leilor. Finalul de lună poate readuce în atenție probleme legate de administrarea bugetului comun în cuplu și probleme care țin de intimitate, fidelitate, secrete.

Carieră și bani

Firma la care lucrezi poate trece prin momente de impas și situația se va răsfrânge implicit și asupra ta, de aceea ar trebui să ai cât mai multe perspective active. Dacă ai o afecere personală, ia în calcul că trebuie să vii cu ceva nou, să faci niște reorganizări astfel încât să ții pasul cu trendul momentului.

Sănătate

Marte, planeta acțiunii, intră în zodia ta luna aceasta și-ți va imprima foarte multă energie și poftă de viață, determinare să-ți atingi scopurile. Nu prea vei sta locului și vei avea senzația că ai mereu ceva de făcut, însă ține cont că acest surplus de energie poate conduce la epuizare dacă nu este canalizat constructiv.

Horoscop luna iunie Fecioară

Dragoste

Este o perioadă tensionată din punct de vedere relațional și în cazul unor nativi se pot reedita situații sentimentale trăite în februarie pentru ca acum să fie abordate dintr-o altă perspectivă și cu mai multă maturitate. Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, va retrograda la final de lună chiar în sectorul relațiilor tale, context care anunță conflicte, posibil și separări, și o mare nevoie de reevaluare a vieții de cuplu.

Carieră și bani

Mercur este retrograd în sectorul carierei tale până pe data de 23 iunie, prin urmare nu este o perioadă deloc favorabilă să inițiezi noi demersuri profesionale, maia les că pot apărea schimbări bruște. În schimb, este de bun augur reevaluarea obiectivelor și a strategiei prin care vrei să ți le atingi, dar și a modului în care comunici cu superiorii și-ți îndeplinești responsabilitățile. Folosită constructiv, perioada poate aduce șanse de afirmare.

Sănătate

Mercur este guvernatorul tău, deci o doză mai mare de agitație poate fi resimțită în această perioadă. Încearcă să ai mai multă grijă la alimentație, la odihnă și relaxează-te mai mult. Nu este exclus ca o afecțiune mai veche să revină în atenția ta.

Horoscop luna iunie Balanță

Dragoste

Dacă ești singur nu-ți face mari iluzii ca luna aceasta să se lege ceva de durată. Ești mai sociabil, ieși mai mult din casă, petreci cu prietenii și-ți faci noi cunoștințe, însă sentimental este nevoie de multă maturitate și perseverență pentru a se lega ceva serios. Posibil ca în viața unor nativi să revină o situație petrecută în luna februarie pentru a fi abordată cu mai multă responsabilitate.

Carieră și bani

Dacă ești implicat într-un proiect de grup sau online poți atrage o sponsorizare, un investitor luna aceasta. În plus, Venus, planeta ta guvernatoare, va intra în sectorul carierei tale și timp de o lună îți va oferi ocazia să te afirmi, să-ți fie recunoscute meritele, să te bucuri de beneficii de imagine, poate chiar să ai parte de o avansare.

Sănătate

Jupiter, planeta beneficiilor, va retrograda la finele lunii chiar în sectorul sănătății tale, prin urmare îți cere o reevaluare a stilului de viață, a programului de muncă. S-ar putea să te simți mai obosit și va fi nevoie să eviți excesele de orice fel, mai ales că vei avea tendința de a exagera, fie cu munca, fie cu alimentația.

Horoscop luna iunie Scorpion

Dragoste

Ai toată susținerea lui Venus, planeta iubirii și cea care-ți guvernează relațiile, să restabilești armonia în cuplu, să te manifești cu mai multă sensibilitate și romantism. Ține cont că relațiile care se confruntă cu probleme de multă vreme poate veni un moment de criză care să conducă la ruptură, de aceea dă dovadă de cât mai multă responsabilitate față de viața în doi. Cei singuri pot fi stimulați acum să înceapă noi relații.

Carieră și bani

Marte, planeta acțiunii, va intra în sectorul carierei tale, așa că luna aceasta vei avea toată energia necesară să te afirmi, să-ți atingi obiectivele și să lupți pentru imaginea ta, pentru obținerea unei funcții, mai ales că ai nevoie să-ți stabilizezi veniturile pe termen lung. Este un context care poate susține nativii care-și caută un loc de muncă să se angajeze. Evită să faci împrumuturi, credite luna aceasta și ține cont că tot ce are legătură cu actele, cu dosare de depus sau pentru care trebuie să obții aprobări poate fi mult îngreunat acum.

Sănătate

Dacă sunt frământări, angoase, dependențe și frici care nu-ți dau pace, luna aceasta ai sprijin și ai putea apela la ajutor psihologic pentru rezolvarea lor.

Horoscop luna iunie Săgetător

Dragoste

Mercur este retrograd în sectorul relațiilor tale până pe 23 iunie, prin urmare, dincolo de tensiuni în cuplu, este nevoie de reevaluări. Îți poți da seama acum dacă relația ta este de viitor, dacă merită sau nu oficializată, însă nu lua acum decizii, nici legate de o cerere în casătorie, nici de un divorț. S-ar putea să se schimbe multe lucruri în cuplu, iar unii nativi să-și piardă încrederea în partener.

Carieră și bani

Relațiile profesionale pot fi mai dificile și va trebui să fii mai atent la modul în care comunici cu ceilalți. Evită pe cât posibil să semnezi noi contracte până pe 23 iunie pentru că nu vor fi de durată sau îți vor aduce prea multe neplăceri. Poți, în schimb, renegocia contracte, mai ales din punct de vedere financiar, și mai ales dacă ai nemulțumiri și senzația că nu ești remunerat pe cât muncești.

Sănătate

Jupiter, guvernatorul tău, va retrograda la finele lunii și-ți poate aduce în atenție trecutul, răni emoționale nevindecate, traume din copilărie ascunse. Ceea ce te-a durut în ultimii 12 ani necesită vindecare, însă nu te aștepta să se petreacă de pe o zi pe alta.

Horoscop luna iunie Capricorn

Dragoste

Este o lună foarte bună în plan sentimental, indiferent că ești singur sau parte a unui cuplu. Ești mult mai deschis noilor povești de iubire, ba chiar te poți îndrăgosti brusc, iar în cuplu ești empatic și receptiv la dovezile de iubire ale partenerului, aspect care te poate ajuta să-ți consolidezi relația. Deși nu stă în firea ta, luna aceasta și tu poți veni cu dovezi de iubire.

Carieră și bani

Mercur este retrograd în sectorul muncii tale până pe 23 iunie, prin urmare nu este momentul inițierii de noi acțiuni, luării de noi decizii, ci este momentul reevaluărilor. Poți revizui modul în care comunci cu colegii, programul de muncă, modul în care-ți îndeplinești sarcinile. Ai mai multă grijă la cheltuieli, evită speculațiile financiare și fă economii. Ține cont că banii pot veni cu întârzieri.

Sănătate

Ești destul de stresat luna aceasta și nu mai trebuie să amâni schimbarea rutinei zilnice. Ai nevoie și de timp liber, de relaxare și odihnă, mai ales că nu este exclus ca o afecțiune mai veche să revină în atenția ta pentru a fi tratată.

Horoscop luna iunie Vărsător

Dragoste

Mercur este retrograd în sectorul iubirii tale, prin urmare este operioadă care-ți cere reevaluări sentimentale. Reanalizează ceea ce simți și modul în care-ți exprimi dragostea. Trebuie să devii mai matur și responsabil dacă-ți dorești o nouă relație sau închegarea celei actuale. Evită să începi noi povești de iubire, oricât de mare ar fi tentația pentru a nu fi dezamăgit ulterior.

Carieră și bani

Cu Venus, Micul Benefic al astrologiei, în tranzit prin sectorul muncii tale, luna aceasta ai toate premisele create pentru a-ți îmbunătăți situația la locul de muncă, pentru a atrage șansele de partea ta, și chiar pentru a te angaja, dacă ești în căutarea unui job. La finalul lunii, Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, va retrograda în sectorul tău financiar marcând o perioadă de nemulțumiri legate de bani. Poate ar trebui să începi să pui un ban deoparte și să-ți reconfigurezi modul în care îți administrezi veniturile.

Sănătate

Este o perioadă bună din punct de vedere al sănătății. Poți găsi remediile necesare și poți vindeca o problemă mai veche. Dacă vrei să-ți schimbi stilul de viață, să urmezi o dietă, acum ai susținere în acest sens.

Horoscop luna iunie Pești

Dragoste

Venus, planeta iubirii, va tranzita în luna iunie chiar sectorul tău sentimental, ceea ce-ți poate aduce noi povești de iubire. Te poți îndrăgosti acum, poți fi mai romantic și tandru în relația cu partenerul de viață și chiar puteți discuta despre copii, despre posibilitatea de a deveni părinți. Totuși, ai grijă la bazele emoționale pe care-ți construiești relații. Sunt tipare vechi, chiar din copilărie, care se pot manifesta și pot aduce probleme.

Carieră și bani

Marte, planeta acțiunii, va tranzita luna aceasta sectorul muncii tale și-ți va aduce energie și determinare, spor și eficiență în desfășurarea sarcinilor. Vrei să ieși mai mult în evidență și să te faci remarcat și asta te poate ajuta să faci pași către atingerea unor scopuri pe care le ai. Luna aceasta banii vin pe măsura muncii tale.

Sănătate

Ai mare grijă la tendința de a sta peste program și de a te suprasolicita profesional. Posibil ca afecțiuni lăsate netratate să aibă acum nevoie de atenție și să nu mai poată fi ignorate. Jupiter, guvernatorul tău, va retrograda la finele lunii chiar în zodia ta marcând o perioadă de oboseală și o nevoie de reconfigurare a stilului de viață. Posibil să te consumi exagerat de mult din cauza problemelor sufletești, afective.

www.insomnii-cu-madalina.blogspot.ro