CityVisionMagazine

Adoptă stilul verii

Bine ai venit, vară! În acest sezon, Pandora surprinde esența verii cu noi modele inspirate de zilele însorite la malul mării.

Un sezon al bucuriei, al aventurilor și al libertății, apusuri de soare colorate și valurile oceanului. Cea mai recentă colecție lansată de Pandora sărbătorește sezonul cu două noi talismane colorate, o brățară inspirată de valurile strălucitoare ale oceanului, plus un pandantiv și cercei din perle de cultură de apă dulce. Poartă diferite metale și materiale împreună, suprapuneri de brățări și talismane într-un amestec de tonuri reci și calde, sau suprapune pandantive din perle de cultură de apă dulce pentru o eleganță de vară fără efort.

„Oceanul este o țară minunată subacvatică plină de viață”, spun Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, Pandora VP Creative Directors. „Noile noastre design-uri cu tematică oceanică reprezintă o aprofundare a acestei lume și o apreciere a comorilor sale nesfârșite”.

Într-o oda elegantă a naturii au fost creați cerceii rotunzi și pandantivul din perle de cultură apă dulce. Designul minimalist arată formele lor asimetrice naturale și strălucirea irizată.

„Perlele sunt comorile oceanului. Sunt frumoase în imperfecțiunea lor, iar fiecare este unică”, continuă Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, Pandora VP Creative Directors.

Talismanul din sticlă Murano Flamingo roz prezintă sticlă cabochon peste pene ajurate din Pandora Rose. Brățara glisantă Valuri albastre are străluciri pavé care imită valurile oceanului. Talismanul pandantiv Pește cu solzi albaștri se mișcă odată cu tine, datorită tehnicii numite „articulație”, care creează flexibilitate prin balamale.