CityVisionMagazine

Naïf, lansare oficială în România

Naïf, una din cele mai mari companii la nivel internațional pe piața de produse de îngrijire personală, se lansează oficial și în România, produsele fiind disponibile în magazinul online www.catenlunasinstele.ro începând din 1 iunie.

Naïf este o linie de îngrijire naturală pentru intreaga familie, atat pentru copii cat si pentru adulti si viitoare mamici, dezvoltată doar din cele mai bune si naturale ingrediente. Brandul s-a angajat să contribuie la crearea unei lumi mai bune atunci când vine vorba de impactul social, responsabilitate, transparență și durabilitate.Toate produsele Naif sunt naturale, durabile și vegane și nu conțin uleiuri minerale, conservanți chimici (parabeni, fenoxietanol), ingrediente animale, microplastice, nanoparticule sau substanțe chimice dure. În schimb, ingredientele naturale precum uleiul de in, uleiul de avocado, uleiul din semințe de bumbac, uleiul de migdale dulci, uleiul de macadamia și lycosol (extract de roșii) se regăsesc pe etichetele produselor lansate de brand.

‘’Ne-am angajat să realizăm produse de îngrijirea a pielii care să respecte și să protejeaze modul în care ne-am născut. Pur, sincer și dezinhibat. Vrem să lăsăm în urmă o lume mai bună pentru noi și generațiile următoare.” Jochem Hes și Sjoerd Trompetter, fondatorii Naïf.

Împreună cu Fundația Plastic Soup, Naïf contribuie cu mândrie la creșterea gradului de conștientizare a efectelor plasticului asupra naturii. Ambalajul produselor nu conține plastic și este realizat din trestie de zahăr, ceea ce îl face să fie bio-degradabil.Prin urmare, nu este surprinzător faptul că acum marca olandeză de îngrijire a pielii Naïf Natural Skincare este oficial certificată ca Benefit Corporation sau „B Corp”. Certificatul este acordat doar companiilor care au obținut peste 80 de puncte în așa-numita evaluare a impactului B Corp. Obținerea certificatului este un proces amplu, în care se desfășoară o investigație majoră a companiei, iar Naïf face parte din cele aproximativ 3.500 de companii din 70 de țări cu certificat B Corp.

„Petrolul este utilizat pentru producția de plastic. Aceasta este o afacere murdară, pe care am prefera să nu o sprijinim. De aceea, tuburile Naïf sunt fabricate din trestie de zahăr ca ingredient principal. Economisiți 64 de grame de plastic cu un tub de 200 ml!”

„Este în ADN-ul nostru! Un certificat B Corp contribuie la conștientizarea internă și externă a companiei și stabilește lucrurile pentru viitor. ” – Jochem Hes

Naïf oferă cea mai naturală îngrijire a pielii în fiecare zi. Toate produsele sunt sustenabile, 100% vegane și bazate pe ingrediente naturale.