CityVisionMagazine

Trei tineri au parcurs pe jos 280 km pentru a da o „Șansă Medicală” Spitalului Orășenesc Urlați. Strângere de fonduri pentru dotarea secției de pediatrie. Fă o faptă bună, ajută și tu!

Trei tineri curajoși, Radu, Răzvan și Armando au plecat spre mare, pe jos, pentru a strange fonduri în scopul de a dota secția de pediatrie a Spitalului Orășenesc Urlați. Caravana Asociației Sothis desfașoară un program multi-anual de strangere de fonduri în vederea dotării cu echipamente medicale a unităților medicale care au nevoie de sprijin.

Cei trei au plecat în data de 17 mai, la ora 5.00 dimineața, pe jos, din localitatea 1 Decembrie, Ilfov, către Vama Veche (coordonate GPS: 44.29, 26.05 – 43.75, 28.57).

Proiectul „Șansa Medicală”, dezvoltat în ultimii ani de către Asociația Sothis, a reușit să aducă echipamente medicale pentru două spitale din țară. Tinerii au dotat secția de neonatoligie a Spitalului C.F.2 București cu doua monitoare de funcții vitale și au oferit sprijin secției de arși a Spitalului Județean din Brașov.

Asociația Sothis luptă pentru o șansă la viață

Proiectul caritabil are în spate oameni dedicați și solidari, care își doresc să contribuie la calitatea vieții și a serviciilor medicale oferite în România:

„Mergem și găsim o nevoie în spitale și o validăm împreuna cu medicii. Noi căutam o rezolvare pe termen lung, de aceea ne-am orientat atenția pe învestiția și dotarea cu echipamente medicale. Vrem să putem ajuta cât mai mulți oameni dintr-un foc”, a declarat Emanuel Duica.

Pentru 2021, Sothis a hotărât să își concentreze efortul de creștere a calității actului medical pediatric, prin dotarea Spitalului Orășenesc Urlați, Prahova, cu un echipament AccuVein, dedicat evidențierii vascularizației sanguine în procedurile medicale, care presupun puncții venoase sau care necesită localizarea venelor superficiale.

Scopul nobil pentru care se dedică este motorul care le susține efortul. Donația face parte din strategia Asociației Sothis de a sprijini spitalele din România. De la început, și-a luat angajamentul da a fi un partener implicat direct și activ în buna funcționare a domeniului medical.

Fii parte dintr-un proiect care susține viața. Donează aici >>> https://sothis.galantom.ro/donations/add?id_fundraising_page=20114&GV=new-ms

Despre Asociația Sothis România

Asociația Sothis  este o organizație nonprofit înființată  cu scopul de a rezolva problemele cu care se confruntă spitalele românești. Organizatorii pregătesc o serie de acțiuni prin care vor continua să sprijine dotarea spitalelor din România cu aparatura de care au nevoie.