CityVisionMagazine

Invitația la cinema vine cu popcorn gratuit oferit de Cineplexx

Vestea bună a redeschiderii Cineplexx din data 28 mai merită celebrată așa cum o cere experiența de cinema, începând cu popcorn cald, preparat după rețeta proprie. Lanțul de cinematografe îl va oferi gratuit în perioada 22 – 27 mai, prin acțiuni dedicate în cele cinci locații ale sale.

Cu o săptămână înainte de revenirea filmelor pe marile ecrane, mașina de popcorn Cineplexx se va opri pe rând în mallurile Băneasa Shopping City, Iris Titan, Shopping City Sibiu, Shopping City Satu-Mare și Shopping City Târgu-Mureș, unde echipele de la cinema vor prepara și dărui deliciosul popcorn tuturor trecătorilor pofticioși.  

Aflată la cea de-a doua ediție, caravana cu popcorn va avea loc în zile diferite în fața centrelor comerciale în care operează, începând de sâmbătă, 22 mai. Programul complet poate fi găsit pe site-ul companiei www.cineplexx.ro sau pe canalele de socializare ale acesteia. 

Respectarea normelor de igienă și siguranță este prioritară, la fel ca sănătatea și încrederea publicului care așteaptă cu nerăbdare să revină la cinema din data 28 mai, să se bucure din nou de gustul și mirosul irezistibile ale floricelelor, confortul fotoliilor și premierele filmelor preferate.  

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.