CityVisionMagazine

Curățare profesională chiar la tine acasă

Menținerea unei igiene faciale adecvate este un aspect de bază pentru a avea grijă de sănătatea, frumusețea și fermitatea feței. Știm cu toții recomandările comune, dar există o modalitate de a aborda curățarea ca un adevărat profesionist. De fapt, ne putem răsfăța pielea cu dispozitive avansate din punct de vedere tehnologic pentru a trata tenul nostru precum un cosmetician priceput, totul în baia noastră confortabilă și oricând dorim. Un mic act zilnic, dar esențial, care va prelungi elasticitatea pielii timp de mulți ani.

Importanța unei curățări corecte a feței

Păstrarea pielii feței curate și tonifiate este um aspect foarte important pentru a o menține sănătoasă și pentru a avea un aspect plăcut. Eliminarea tuturor impurităților, precum murdăria, machiajul, excesul de sebum etc., este o sarcină pe care trebuie să o îndeplinim cel puțin de două ori pe zi, dimineața și seara. Dacă nu efectuăm o igienă adecvată, porii se pot înfundă și pot provoca iritarea pielii. În plus, o igienă adecvată ajută și la regenerarea pielii, ceea ce este esențial în cazul pielii acneice.

Există diferite produse și dispozitive pe piață, precum produsele de curățare a feței sau de curățare a porilor care vă ajută să vă desfășurați rutina de curățare a feței rapid, confortabil și eficient. FOREO iți oferă soluții personalizate, bazate pe tipul tău de piele, cu rezultate aproape profesionale, că la o vizită a cosmeticianului tău.

Beneficiile unei bune rutine de curățare a feței

– Permite oxigenarea pielii.

– Întârzie apariția ridurilor.

– Ajută la eliminarea acneei și a punctelor negre.

– Îmbunătățește aspectul pielii conferindu-i luminozitate și catifelare.

– La sfârșitul tratamentului de curățare, pielea este pe deplin pregătită pentru a profita din plin de toate proprietățile și beneficiile produselor cosmetice, sporind eficacitatea acestora.

– Hidratează pielea.

– Se elimină toxinele și se îmbunătățește circulația sângelui de la nivelul feței.

Cum se utilizează produse de curățare a feței

Un bun demachiant facial este unul care va permite să îndepărtați țoață murdăria de pe piele, fără a o deteriora. Dar știi exact care sunt pașii de urmat pentru a efectua o curățare optimă a feței?

În fiecare rutină de curățare a feței ar trebui:

1. Curăță pielea: Folosește produse de curățare pentru față, cum ar fi geluri, spume sau uleiuri. Pentru a alege demachiantul facial potrivit, trebuie să ții cont de tipul tău de piele, pentru ai oferi feței ceea ce are nevoie. Pentru a îndeplini această sarcină, te poți ajuta de un dispozitiv electric facial, ideal pentru masarea feței cu mișcări oscilante, ușoare și aplicarea uniformă a produsului de curățare. Amintește-ți că, dacă utilizezi apă fierbinte excesiv, iți poți deshidrata pielea.

2. Calmează pielea: După utilizarea produselor de curățare, se poate întâmpla ca pielea să fie înroșită sau sensibilă. Pentru a o calma și a elimina senzația de impermeabilitate poți folosi tonice sau ape termale. Tonerul reîmprospătează pielea și îi redă pH-ul natural.

3. Hidratează pielea. Aplicarea cremei hidratante sau a serului la sfârșitul procesului de curățare este esențială pentru echilibrarea pielii și închiderea porilor. Amintește-ți că, în rutina ta de dimineață, produsul pe care îl utilizezi în acest pas trebuie să aibă un factor de protecție solară, indiferent dacă este vară sau iarnă, este esențial să te protejezi de soare!

Avantajele utilizării unui dispozitiv profesional de curățare a feței

Pentru a obține cele mai bune rezultate în rutina de curățare a feței, iți recomandăm să utilizezi dispozitive electronice care să te ajute să realizezi procesul într-un mod mult mai rapid și mai eficient, așa cum este în cazul dispozitivului FOREO LUNA 3. Prin urmare, îți poți oferi un tratament aproape profesional în propria baie. Pentru o utilizare corectă, trebuie doar să-ți umezești fața și capul electric al periei cu apă caldă, să aplici gelul de curățare și să masezi ușor toată fața, cu dispozitivul, aplicând produsul.

LUNA 3 este un agent de curățare eficient al porilor. Un model exclusiv care oferă o curățare delicată și profundă, care este valabilă pentru orice tip de piele, deoarece există un model pentru fiecare nevoie (piele sensibilă, normală sau mixtă / grasă). Acesta reușește să elimine 99,5% din impurități, oferind un efect de luminozitate incredibilă.

Peria facială are, de asemenea, un mod de masaj ferm prin care pulsațiile de joasă intensitate pe care le emite reduc liniile de expresie și ridurile fine. În plus, poți obține un tratament facial de întinerire, personalizat, grație pulsațiilor T-Sonic.

Periile electrice pentru față sunt un ajutor valoros în realizarea unei curățări eficiente a pielii feței. Acestea oferă multiple beneficii și transformă o sarcină care ar putea fi monotonă într-unul dintre cele mai bune momente ale zilei, un moment plăcut în care să te relaxezi, masandu-ți fața. Dacă este însoțit și de produse specifice și potrivite, rezultatul este pur și simplu perfect.