CityVisionMagazine

Mihaela Bilic vorbește despre alimentele pe care este recomandat să le consumăm ca să ne protejăm de Covid

Mihaela Bilic, cunoscut medic nutriționist, a vorbit în cadrul emisiunii „Mădălin Ionescu Show”, difuzat de Metropola TV, despre alimentele pe care ne este recomandat să le consumăm ca să ne protejăm de Covid. În plus, specialistul a încercat să lămurească o serie de lucruri extrem de importante pentru sănătatea noastră, a oamenilor moderni. Mihaela Bilic a făcut comentarii vizavi de noul mod în care alegem să ne alimentam, despre noile produse pe care le adăugăm cu nonșalanță în alimentația noastră fără să avem idee dacă ne hrănesc cu adevărat sau nu.

„De exemplu, noi oamenii nu putem absorbi Omega 3 decât din sursa animală. Noi putem mânca semințe de in ca o păsărică, dar degeaba. Cel mai bine este să dam semințele de in la găini și noi să mâncăm oul care are Omega 3 gata procesat. Natura ne-a pus în vârful evoluției speciilor, tocmai pentru ca noi să avem toate aceste substanțe nutritive deja procesate.”, i-a povestit Mihaela Bilic lui Mădălin Ionescu, în emisiunea pe care acesta o prezintă în fiecare zi la Metropola TV.

„Este incredibil în ce fel au reușit oamenii să transforme mâncarea într-un element de tortură”, a completat specialistul.

Cât despre care sunt alimentele pe care este recomandat să le consumăm ca să ne protejăm de Covid, medicul nutriționist Mihaela Bilic spune clar și simplu: „Melatonină, colostru bovin și lactoferină. Consumi melatonină, ai un somn de calitate și, în mod direct, ai un sistem imunitar de fier. Consumi colostru bovin, aceea secreție lactată bogată în imunoglobulină în mod direct îți crește imunitate. De departe, însă, lactoferina este regină. Lactoferina este pusă în toate formulele de lapte pentru bebeluși. De ce? Este o proteină din lapte care fixează fierul. În momentul în care această lactoferină a fost pusă în contact cu virusurile și bacteriile, în general, cele rezistente la tratament (hiv, herpes, coronavirus), s-a observat un fenomen incredibil. Lactoferina fură fierul, element esențial în multiplicarea celulelor. Ce înțelegem noi de aici este că în prezența lactoferinei, bacteriile nu se pot multiplica!”, conchide Mihaela Bilic.