CityVisionMagazine

Cinci sortimente!

În absolut orice zi a săptămânii, la absolut orice oră a zilei, suntem pregătiți să ne răsfățăm cu „ceva dulce”. Este chiar de neimaginat ca cineva să refuze un desert! Dar ce te faci când îți este foarte poftă de acel „ceva dulce” și nu ai nimic în casă? Păi mergi și cumperi ceva de la cea mai apropiată cofetărie sau te mulțumești cu ce găsești la magazinul din apropiere. Îți vindem un pont care o să te scutească de drumuri. Dacă ai în casă un borcan (sau mai multe!) de cremă tartinabilă LINO LADA, pofta nu te va mai găsi nepregătită. Dimpotrivă! Vei avea chiar mai multe opțiuni de a pregăti rapid un desert după pofta inimii.

LINO LADA este o gamă de creme tartinabile cu diferite ingrediente și arome, dar toate bogate în vitamine și minerale. Aceste creme delicioase sunt potrivite atât pentru adulții pretențioși, pentru adevărații gurmanzi, cât și pentru copii, având în vedere conținutul de cacao bogată în antioxidanți, lapte integral (18%), alune de pădure sau făină de nucă de cocos de cea mai bună calitate.

Vrei să încerci să faci chiar tu niște biscuiți delicioși, pe care să îi lipești doi câte doi cu cremă LINO LADA? Și să-i savurezi lângă o ceașcă de cafea sau de ceai ori să îi oferi celui mic alături de un pahar cu lapte? Să trecem care-va-să-zică la fapte!

Ai nevoie de: 250 g de unt (82% grasime), 250 g de zahăr pudră, două ouă, 550 g de făină, un plic de praf de copt, esență de vanilie, coajă de lămâie bio, un praf de sare.

Mod de preparare

Într-un vas încăpător se pune untul, adus la temperatura camerei, tăiat cubulețe, se adaugă zahărul pudră și se bate cu mixerul circa două minute pentru ca cele două ingrediente să se omogenizeze. Apoi se adaugă pe rând cele două ouă (aflate și ele la temperatura camerei), un praf de sare, esența de vanilie și coaja de lămâie. Compoziția se va mixa în continuare încă un minut.

Separat se va cerne făina, în care se pune și praful de copt.

Făina cernută se adaugă peste compoziția de unt și ouă și se amestecă până când este bine incorporată, dar nu mai mult de aproximativ 15 secunde. Unicul obiectiv este ca după adăugarea făinii compoziția să devină omogenă.

Aluatului i se dă formă de bilă, este împachetat în folie alimentară și este ținut la frigider cel puțin trei ore. Se înfăinează masa de lucru, se întinde aluatul la o grosime de 5 mm și se taie cu ajutorul formei. În lipsă, cu un pahar.

Biscuiții se așează în tava în care a fost pusă hârtie de copt și se dau la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru aproximativ 10 minute.

După ce s-au răcit se lipesc doi câte doi cu LINO LADA cu alune de pădureLINO LADA LapteLINO LADA Cocos sau LINO LADA Duo (lapte și cacao cu alune de pădure).

Gama mai cuprinde și LINO LADA Gold, un produs premium pentru momente speciale. Bucură-te pur și simplu de el, mâncându-l cu lingura, direct din borcan. Have fun!