CityVisionMagazine

Întăritorul de unghii, un tratament pe care trebuie neapărat să îl încerci

Dacă intri vreodată în posesia tratamentului O.P.I Nail Envy , trebuie să fi convinsă că este o poțiune magică, care va face exact ceea ce promite – va stârni invidia celor din jur. Acest tratament iconic poate rezolva problemele unghiilor multora dintre noi, deoarece a fost creat în șase formule unice, pentru a vindeca majoritatea problemelor cu care ne confruntăm de-a lungul vieții.

Așadar, dacă ești o persoana căreia i se exfoliază unghiile, sau poate vrei un finish mat, care să întărească unghia, ai găsit soluția perfectă – tratamentul O.P.I Nail Envy. Acest produs poate fi folosit de sine stătător, sau ca bază pentru orice gen de manichiură. Dacă îl porți fară culoare deasupra, pentru mai multă eficiență iți recomandăm să aplici două straturi de la început, apoi zilnic să mai adaugi încă unul. Nu te îngrijora, nu vei avea unghiile încărcate. După o săptămână le poți îndepărta cu orice gen de produs special de curățare al unghiilor. Repetă tot acest proces pentru încă 7 zile, te vei bucura de unghii care vor stârni invidii. O.P.I garantează!

Formula tratamentului O.P.I Nail Envy a fost creată pentru a întări unghiile moi sau deteriorate. Îl poți folosi în orice moment al zilei, nu ai restricții de niciun fel. Iată câte tipuri de tratament există:

Nail Envy Soft & Thin

Ai un istoric de unghii moi, care se îndoaie ușor? Acesta este produsul ideal pentru tine. Are o formulă reparatoare, care va întări și va repara până și cele mai subțiri unghii. Folosește-l cu încredere!

Nail Envy Sensitive & Peeling

Unghiile tale sunt sensibile la atingere? Nu iți face griji, acest tratament conține calciu concentrat pentru unghiile care necesită forță și protecție. De asemenea previne exfolierea ulterioară. Ce iți poți dori mai mult?

Nail Envy Dry & Brittle

Chit că trăiești într-un climat rece, sau iți petreci toate zilele la plajă, acest tratament este un mod garantat de a usca unghia. Cu o formulă hidratantă ce conține din plin vitamina E, el previne crăparea sau ruperea.

Nail Envy Matte

Formula originală a tratamentului Nail Envy a fost reinventatat cu un aspect mat. Acest tratament este ideal pentru oricine își dorește un finish mat, natural, cu un plus de forță.

Nail Envy Maintenance

După ce ți-ai reparatat unghiile cu formula originală, acest produs va continua să le îngrijească și să le întărească. Atenție!  Nu se recomandă persoanelor cu unghii sensibile, care se exfoliază!

Natural Nail Strengthener

Vrei un look natural, care să ascundă toate imperfecțiunile? Formula noastră originală de tratament care întărește unghiile a fost creată să mascheze acele mici imperfecțiuni pe care le avem cu toții. Folosește-l cu încredere, nu ai să regreți!

Acum că te-ai înarmat cu toate aceste cunoștinte, te poți bucura de cele mai sănătoase unghii și mai frumoase din câte există! Spor!

O.P.I Nail Envy – 120 lei

#OPIObsessed