CityVisionMagazine

Cozonac pufos și pască delicioasă pentru Paște

Paștele este cea mai importantă sărbătoare a lumii creștine. Cu prilejul acestei sărbători, oamenii se bucură de înțelesul creștin, de Invierea Domnului, dar își fac timp pentru momente fericite împreună.  

Masa de Paște este pregătită de sărbătoare. Pe masa sunt așezate buchete de flori de primavără, grâu încolțit, ouă încondeiate. Nelipsite de pe masa de Paște sunt pasca și cozonacii și pentru ca totul să iasă perfect Făina Băneasa 000  este un ajutor de nădejde.


Maeștrii cofetari și brutari recomandă pentru prepararea unui cozonac reușit făina 000. Făina 000 este o făina extra rafinată, prelucrată mult, ideală pentru aluaturi fine, aerate, gen cozonac. Are un continut mare de gluten, se obtin aluaturi fine, elastice, nelipicioase, care înglobeaza aer mult și rezultă preparate extrem de pufoase. Făina de calitate, timpul de dospire, timpul de coacere și modalitatea de frământare sunt secretele unui cozonac perfect făcut din ingrediente obişnuite.

 
Pentru a avea siguranța ingredientelor de bună calitate de fiecare dată cand preparați cozonacul delicios sau pasca iubită de toți cei dragi, Băneasa s-a asigurat că iți oferă o făină cu care vei obține întotdeauna cozonacul și pasca perfectă – Făina de grâu albă superioară 000 Băneasa.